به گزارش ایرنا سیاوش محمودی روز یکشنبه در یکصد و بیستمین جلسه علنی شورای شهر اهواز اظهار کرد: با توجه به نزدیکی ایام اربعین حسینی، شهرداری اهواز موظف به راه اندازی مواکب در مسیر چذابه و مرز عراق است که باید با تمام وجود در این زمینه تلاش شود.
وی با بیان اینکه شهرداری باید شهر را برای ایام محرم آماده کند افزود: امیدواریم همه مردم در این عرصه حضور داشته باشند تا از این ماه بزرگ بیشتر بهره ببریم.
رئیس شورای شهر اهواز در ادامه به موضوع طرح سوال از شهردار اشاره کرد و گفت: در جلسه گذشته، شهردار در صحن حضور پیدا کرد و پاسخ سوالات عضو شورای شهر را ارائه داد.
وی ادامه داد: پس از ساعتها بررسی به این نتیجه رسیدیم که فرصتی به عضو سوال کننده بدهیم تا نسبت به پاسخ شهردار، قانع و سپس برای ادامه فرآیند تصمیمگیری شود.
محمودی گفت: رایگیری برای قانع شدن یا نشدن اعضای شورای شهر در مورد پاسخ شهردار، مانع ادامه فرآیند استیضاح نیست و دوستان میتوانند ادامه فرآیند را پیگیری کنند.
در ادامه سید محمدعلی پورموسوی روز یکشنبه در یکصد و بیستمین جلسه علنی شورای شهر اهواز اظهار کرد: از پاسخ شهردار قانع نشده و طی نامهای به رییس شورا، تقاضای پیگیری اجرای ماده ۸۳ قانون شوراها را دارم.
وی افزود: بیبرنامگی و فقدن چشمانداز روشن در برنامهریزی، نداشتن دلیل روشن برای انجام طرح بسته هادی سرمایه گذاری برخی از دلایل عدم اقناع از پاسخهای شهردار هستند. همچنین آبیاری و تشتکگذاری در شهر عملا انجام نشده است و ساختمانهای احداثی در اهواز فاقد شناسنامه فنی هستند.
پورموسوی افزود: در بحث ساماندهی بازار مرو اهواز نیز کار قابل قبولی انجام نشده و پیگیریها صرفا در راستای رفع مسئولیت بوده است. یکی از مباحث مورد سوال عدم شفافیت در اطلاعات پروژهها بود و به طور مثال هنوز اطلاعات روشنی از هزینه ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی در اختیار اعضای شورا قرار ندارد و جمعبندی شهردار در صحبتهای پیش از خطبههای نماز جمعه و مصابه تلویزیونی متفاوت بود.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری، گردشگری و توسعه شهری شورای شهر اهواز گفت: با وجود نگرانی شدید در مورد قطار شهری و شکایت شرکت کیسون اما دوستان شهرداری در این دوره با بیخیالی این موضوع را پیگیری میکنند که جای سوال دارد.
وی در مورد حد نصاب قانون بودجه ۴۰ به ۶۰ عمرانی به جاری افزود: اعلام قانونی و رسمی اعداد بودجه و تغییرات آن برای نظارت و پیگیری همکاران شورا مورد توجه بوده است.
پورموسوی گفت: از همان ابتدا نظر شورای شهر، اصلاح وضع ورودی های شهر اهواز بوده که تاکنون اتفاقی در این زمینه رخ نداده است همچنین وضعیت آبهای سطحی در اهواز با وجود ارائه طرح علاجبخشی با اولویت زمستان ۱۴۰۰، وضعیت مناسبتری پیدا نکرد.
رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری، گردشگری و توسعه شهری شورای شهر اهواز افزود: موضوع آسفالت جزو مهمترین اولویتهای شورا و شهرداری بوده که اقدامات صورت گرفته در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ قابل قبول نیست در حالی که سال گذشته بودجه مناسبی از محل عوارض آلایندگی ها، برای سامان دادن به وضعیت آسفالت اهواز در نظر گرفته شد.
گفتنی است پس از رای گیری در صحن علی شورای شهر، هشت نماینده پاسخ شهردار اهواز را قانع کننده دانسته و پنج نماینده قانع نشدند.