به گزارش ایرنا معاون مطبوعاتی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی در این آیین گفت: موقعیت تاریخی و تواناییهای موجود در استان یزد که در قلب کشور واقع شده، یک نقطه اتکا برای ایران قوی و منسجم است.
فرشاد مهدی پور افزود: دشمن با راه انداختن جنگ ترکیبی تلاش، در تضعیف ایران قوی و منسجم دارد، یکی از نقاط اتکای ایران اسلامی در این زمینه مناطق مرکزی کشور از جمله استان یزد که به دارالمومنین معروف و این استان سکوی مهمی برای انسجام و وحدت است.
وی تصریح کرد: یکی از اهداف معاونت مطبوعاتی در دوره جدید بازآرایی نظام رسانهای کشور است. مهم ترین هدف در این سیاستگذاری توانمندکردن رسانهها با اهداف تقویت مرجعیت رسانهها در داخل کشور است زیرا دشمن برای تضعیف این مهم تلاش می کند.
مهدی پور گفت :نقش رسانه جدا از اینکه باید مرجع ساز و گسترش مرجعیت باشد بلکه ایجاد سرمایه اجتماعی است.
وی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود : مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت چهار دستور کار این انتخابات و نقش رسانه ها در این چهار رکن مهم اساسی است.
وی امید آفرینی را از رسالت های رسانه ها بیان کرد و افزود: نقدکردن و نقدپذیری از اصول و آداب ابتدایی هر فعالیتهای رسانهای است و بدون آن امکان رشد و نمو افکار وجود ندارد.
خروجی عملکرد رسانه ها منجر به ایمان و امید شود
استاندار یزد ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این جشنواره، مسئله رسانه برای استان یزد را یک موضوع مهم و اساسی بیان کرد و گفت: خروجی تمام عملکردهای ما در حوزه رسانه و مطبوعات باید به ۲ کلیدواژه ایمان و امید منجر شود و این یک رویکرد مهم مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
مهران فاطمی خاطرنشان کرد: مجموعه استان تلاش دارد تمام فرصتها و قابلیتهای موجود در استان را برای تحقق این اهداف در اختیار رسانهها قرار دهد.
تلاش در جهت تولید محتوا با کیفیت در رسانه ها
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد نیز در این مراسم ضمن اشاره به رشد ارسال آثار به این دوره از جشنواره گفت: تلاش کردیم در این دوره، رسانهها را به سمت تولید محتوا در موضوعات خانواده و جوانی جمعیت، آب و گردشگری و دیگر موضوعات استانی سوق دهیم.
احسان عابدی افزود: جشنوارههای مختلفی مانند جشنواره ملی فرخی یزدی را در حوزه رسانه مدنظر داشتیم که متاسفانه امکان آن در سال گذشته فراهم نشد ولی امیدواریم امسال بتوانیم آن را در سطح ملی برگزار کنیم.
وی اضافه کرد: مجموعا ۳۰۰ اثر به دبیرخانه سومین جشنواره فصلی رسانههای استان یزد واصل شد که از این تعداد ۲۶۵ اثر به بخش جشنواره راه یافت.
عابدی ادامه داد: از این تعداد ۱۴۴ اثر در بخش اصلی و ۱۲۱ اثر در بخش ویژه در جشنواره پذیرفته شدند که توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی اظهار کرد: آثار ارائه شده در این جشنواره مربوط به فاصله زمانی اول فروردین ۱۴۰۱ تا آخر فروردین ماه ۱۴۰۲ است که در یکـی از نشـریات محلـی، سراسـری، پایگاههای خبری و یا خبرگزاری های دارای مجوز از هیات نظارت بر مطبوعات منتشر شده است.
عابدی با بیان اینکه جشنواره یاد شده در۲ بخش اصلی و ویژه برگزار می شود افزود: بخش اصلی شامل سرمقاله و یادداشت، عکس، گزارش تحلیلی، گفتگو و اینفوگرافی است و بخش ویژه نیز شامل سه موضوع ازدواج آسان و فرزند آوری، گردشگری و سفر به شهر جهانی، تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین می باشد.
در این مراسم از برگزیدگان هر بخش با اهدا لوح تقدیر شد.
همچنین در این جشنواره کبری دانشی خبرنگار ایرنا مرکز یزد رتبه دوم در بخش گزارش تحلیلی و مجید جراحی عکاس این مرکز هم رتبه تخست بخش عکس را کسب کردند.