علی محدثینژاد روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۲ هزار و ۶۰۲ پرونده مختومه و بیش از ۱۱۸ میلیارد تومان محکومیت مالی برای متهمان صادر شده است.
وی گفت: مهمترین موارد تخلف در این بخش، حمل کالای قاچاق، ورود یا خروج کالا از مسیر غیرمجاز یا بدون انجام تشریفات گمرکی و تغییر وسیله نقلیه به صورت نامتعارف برای قاچاق کالا بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی عنوان کرد: یکی از پروندههای مهم در این بخش، محکومیت ۳۸۶ میلیون تومانی برای قاچاق عینک بود که چندی پیش با کشف هزار و ۲۰۰ فریم عینک از یک کامیون در شهرستان قاینات صادر شد.
وی ادامه داد: در بخش کالا و خدمات هم از ابتدای امسال ۹۱۳ پرونده وارد و ۷۹۰ مورد مختومه شده که در این بخش ۷۶ میلیارد تومان محکومیت در رای صادر شده است.
محدثینژاد درج نشدن قیمت، گرانفروشی و ارائه نکردن فاکتور خرید را از مهمترین موارد تخلف در حوزه کالا و خدمات اعلام کرد و گفت: همچنین در بخش بهداشت، دارو و درمان ۱۶۸ پرونده تشکیل شده که ۱۳۴ مورد مختوم و ۴۱۵ میلیون تومان محکومیت رای صادر شده است.
وی افزود: درخصوص پروندههای بهداشت، دارو و درمان رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی، مقررات بهداشت محیط از سوی مراکز تهیه و توزیع مواد خوردنی، آشامیدنی، عرضه و تحویل کالای غیر بهداشتی با علم به غیربهداشتی بودن آن جزو مهمترین اتهامات در تشکیل پرونده است.
بنابر آمار موجود، بیشترین پروندههای شعب تعزیرات حکومتی در این استان مربوط به قاچاق سوخت است و مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی پیشتر گفته بود: ۲ هزار و ۲۱۰ پرونده قاچاق سوخت در سه ماه نخست امسال برای رسیدگی به شعب تعزیرات حکومتی استان وارد شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد افزایش دارد.