صلاح خان احمدزاده روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برگزاری متداول دوره آموزش فنی و حرفهای افزود: ۱۷ هزار نفر از ابتدای سال تاکنون در دورههای آموزشی شرکت کردهاند.
وی با اشاره به آمار سال گذشته اظهار کرد: پارسال ۷۱ هزار و ۱۷۳ نفر در دورههای آموزشی شرکت کرده بودند که از این تعداد نیز ۴۵ هزار و ۵۶۷ نفر موفق به دریافت گواهی مهارت فنی شدند.
خان احمدزاده، آموزش فنی و حرفهای را ۲ بال خصوصی و دولتی تعریف کرد و ادامه داد: ۲ میلیون و ۷۵۸ هزار و ۳۶ نفر ساعت میزان آموزش تاکنون است که بالغ بر ۲۵ هزار و ۶۷۶ نفر آموزش کامل مهارتی را در دورههای خصوصی و دولتی گذراندهاند.
وی با بیان اینکه ۷۸۳ آموزشگاه آزاده فنی و حرفهای در استان فعالیت میکند، اضافه کرد: هشت هزار و ۶۲ نفر با کمیت یک میلیون و ۶۷۳ هزار و ۸۴۸ نفر ساعت در آموزشگاههای آزاد دورههای مهارتی را فرا گرفتهاند.
وی در خصوص مراکز دولتی فنی و حرفهای نیز گفت: هشت هزار و ۸۰۷ نفر نیز در ۲۲ آموزشگاه دولتی با کمیت یک میلیون و ۸۴ هزار و ۱۸۸ نفر ساعت آموزشهای لازم مهارتی را کسب کردهاند.
به گزارش ایرنا، مهارت آموزی شامل گروههای هدف مختلف اعم از دانشجویان، دانش آموزان، زندانیان، افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار و اعضاء خانوادهشان، آسیب دیدگان اجتماعی، معتادان بهبود یافته، ساکنان مناطق روستایی، متقاضیان مهارت آموزی، ساکنان مناطق محروم مرزی، سربازان وظیفه، مشمولان بیمه بیکاری، دانشآموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، شاغلان بنگاههای اقتصادی، کودکان کار و خیابان، عشایر، زنان خانه دار، ساکنان سکونت گاه غیررسمی استان است.
تمامی گواهیهای اعطایی دورههای مهارت در چهار زمینه خدمات، کشاورزی، صنعت و فرهنگ و هنر است.