رضا صفاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر افزود: این میزان آزادسازی اراضی راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قزوین بی سابقه بوده است.
این مسوول اظهار کرد: در مدت یاد شده پنج شورای حل اختلاف و داوری در شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین تشکیل شده که منجر به رسیدگی به ۹۴ پرونده در خصوص اراضی راکد واگذار شده در شهرک ها و نواحی صنعتی استان شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین گفت: در شورای یاد شده ۳۰ قرارداد واگذاری اراضی به سرمایه گذاران که به تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز واحدهای تولیدی عمل نکرده بودند، فسخ شد.
وی اظهار کرد: کارگروه پایش قراردادهای راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قزوین به دنبال دستور استاندار از سال گذشته فعال شده است تا در خصوص اعمال قانون بازپس گیری اراضی راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی و جلوگیری از دلالی و سوء جریانات اقدامات لازم را انجام دهد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین گفت: در همین راستا مقرر شد تا نقل و اناقال قراردادها در شهرک ها و نواحی صنعتی با استفاده از وکالتنامه های مدنی ممنوع شود.
صدور ۷۰۰ فقره اخطار برای فعال سازی قراردادهای راکد در شهرک های صنعتی قزوین
این مسوول گفت: در مدت زمان یاد شده همچنین ۷۰۰ فقره اخطار مکتوب و اظهار نامه قضایی جهت فعال سازی قراردادهای راکد برای افرادی که در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قزوین زمین دریافت کرده اند، صادر شده است.
صفاری با بیان اینکه اراضی شهرک ها و نواحی صنعتی با هزینه دولت و از منابع عمومی کشور آماده سازی و دارای زیرساخت های لازم از جمله آب،برق،گاز و راه می شوند،اظهار کرد: اجازه نمی دهیم این زمین ها به محلی برای سودجویی و دلال بازی سودجویان تبدیل شوند.
وی اظهار کرد: اهلیت سرمایه گذارانی که متقاضی دریافت زمین در شهرک ها و نواحی صنعتی قزوین هستند با جدیت بررسی می شود با این حال افراد در صورت واجد شرایط بودن امکان تحویل زمین را دارند اما اگر به تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز واحدهای تولیدی عمل نکنند مطابق قانون زمین واگذار شده از آنان بازپس گرفته می شود.
استان قزوین علاوه بر یک شهر صنعتی دارای ۱۳ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی است.