به گزارش ایرنا، احمد حمزهزاده روز سه شنبه در کارگاه آموزشی کارشناسان گردشگری سلامت که به همت دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، بر لزوم افزایش و ارتقای برنامههای ساختاری، زیرساختها، بخشهای بیمارستانی، تبلیغات و بازاریابی، شرکت در نمایشگاهها در این زمینه تاکید کرد.
وی اظهار کرد: حضور گردشگران سلامت باید به عنوان فرصتی برای توسعه تبادلات فرهنگی و اجتماعی در نظر گرفته شود که از این رو نیازمند توجه به موضوع گردشگری سلامت و توسعه این تعاملات هستیم.
وی تشکیل کارگروههای تخصصی در بحث توریسم سلامت را اجتناب ناپذیر خواند و اظهار کرد: در این راستا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید همکاریهای نزدیکی را در سطح وزارت و استانی داشته باشند.
حمزه زاده راه اندازی کارگروه های مشترک بین میراث فرهنگی و دانشگاه علوم پزشکی تبریز را خواستار شد.
وی با بیان اینکه یکی از موضوعات اصلی در اقتصاد، سیاست و فرهنگ را مباحث مربوط به گردشگری دانست و ادامه داد: گردشگری به عنوان دیپلماسی سیاسی فعال در کل جهان و بین کشورهای مختلف میتواند در توسعه صلح، آرامش و امنیت تأثیرگذار باشد.
گردشگری سلامت بستری مناسب برای توسعه تبادلات فرهنگی و اجتماعی است
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این کارگاه آموزشی، گفت: حضور گردشگران سلامت باید به عنوان فرصتی برای توسعه تبادلات فرهنگی و اجتماعی در نظر گرفته شود و باید از مزیت ها و ظرفیت های موجود حوزه های گردشگری و درمانی به خوبی بهره برداری کرد.
بهمن نقی پور افزود: ما درد بشریت را درد خودمان می دانیم و معتقدیم کاستن از درد و آلام بشریت نه تنها از منظر شرعی و اعتقادی، بلکه از نگاه آموزه های پزشکی وظیفه ما است که بر همین اساس باید با برنامه ریزی مدون و دقیق نسبت به جلب گردشگران سلامت از کشورهای دوست و همسایه اقدام کرد.
وی خواستار برنامه ریزی درست، هماهنگی بین بخشی، ساختارمند و شفاف در حوزه گردشگری سلامت شد و ادامه داد: ما باید بتوانیم بهترین خدمات پزشکی را با لحاظ مولفه های فرهنگی، اجتماعی و گردشگری به گردشگران سلامت ارائه کنیم تا گیرندگان خدمت، خاطره ای خوش را از کشور ما در ذهن خود داشته باشند.
نقی پور رضایت خدمت گیرندگان و گردشگران سلامت را منوط به همکاری و همیاری تمام دستگاه های اجرایی و خدماتی دانست و یادآور شد: بر همین اساس همه نهادهای موثر و دخیل در این امر مهم باید دست به دست هم بدهند و در راستای توسعه این مهم قدم بردارند.
وی با اشاره به اینکه وضعیت گردشگری سلامت در کشور و آذربایجان شرقی قابل قبول نیست، ابراز امیدواری کرد با همراهی و تلاش تمامی متولیان امر شاهد استفاده از ظرفیت های این عرصه باشیم.
استان آذربایجان شرقی به علت موقعیت جغرافیایی و ظرفیت های درمانی می تواند یکی از قطب های مهم گردشگری سلامت کشور باشد.