تبریز - ایرنا - مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی گفت: تعداد کل پروازهای فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز در خرداد امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد افزایش یافت.

رامین آذری، روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تعداد کل پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه تبریز در ماه مذکور به یک هزار و ۲۲۱ فروند رسید که این تعداد در مدت مشابه سال گذشته یک هزار و ۳۱ فروند بود.

وی اظهار کرد: در بخش مسافری افزایش هشت درصدی را در فرودگاه تبریز شاهد هستیم و میزان مسافر جابجا شده از ۱۲۹ هزار و ۳۳ نفر در خرداد سال گذشته به ۱۳۹ هزار و ۳۷۴ نفر در خرداد امسال رسید.

مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی گفت: در بخش باری نیز شاخص آماری این فرودگاه در خرداد ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته چهار درصد رشد یافته به طوری که میزان ارسال و پذیرش بار از حدود یک هزار و ۲۲۶ تن به بیش از یک هزار و ۲۷۶ تن در خرداد ماه امسال رسید.

آذری، ادامه داد: طبق اعلام گروه آمار و اطلاعات هوانوردی و فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز تنها فرودگاه در بین فرودگاه های مهرآباد، مشهد، شیراز، اهواز، اصفهان و بندرعباس بود که در خرداد ماه امسال در هر سه بخش پرواز، مسافر و ارسال و پذیرش بار به رشد شاخص های آماری دست یافت.

وی یادآور شد: هفت فرودگاه پرترافیک مذکور در خرداد ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته در تعداد پروازهای داخلی و جابجایی مسافران با کاهش یک تا ۲۸ درصدی در تعداد پروازها و ۲ تا ۳۲ درصدی در تعداد مسافران مواجه بودند.

مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی گفت: در بخش پروازهای داخلی فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز نیز شاهد بیشترین رشد شاخص های آماری بود به طوری که با وجود آمار کاهشی هفت فرودگاه برتر کشور در این بخش، این فرودگاه در آمار پرواز، مسافر و بار به ترتیب از افزایش ۹، ۱۲ و ۱۶ درصدی برخوردار است.

آذری، افزود: تعداد پروازهای داخلی این فرودگاه در خرداد ماه سال جاری از ۸۵۲ پرواز مدت مشابه سال گذشته به ۹۳۰ پرواز، تعداد مسافر از ۱۰۳ هزار و ۲۹۸ نفر به ۱۱۵ هزار و ۸۴۰ مسافر و بار جابجا شده در این مدت از حدود ۷۳۰ تن به بیش از ۸۴۹ تن رسید.

به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی دارای ۲ فرودگاه شهید مدنی تبریز و سهند است.

فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز در شمالغرب شهرستان تبریز و در سال ۱۳۲۹ با ماموریت ارائه خدمات فرودگاهی، ناوبری و هوانوردی جهت پذیرش پروازهای داخلی و بین المللی به منظور حمل و نقل مسافر و بار طراحی و ساخته شده است و بصورت open sky و ۲۴ ساعته عملیاتی بوده و به دلیل واقع شدن در مرز و مسیرهای هوایی بین المللی در ارائه خدمات ناوبری، رادار و هوانوردی به پروازهای داخلی و بین المللی به خصوص پروازهای عبوری بین المللی (over fly) بیشتر از مبداء و کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مقصد کشورهای آسیایی جنوب شرقی و آسیای میانه و بالعکس انجام می شود.

فرودگاه سهند در سال ۱۳۷۴ تاسیس شد و تنها فرودگاه اقماری آذربایجان شرقی محسوب می‌شود که در جنوب این استان قرار گرفته است و سالانه بیش از پنج هزار مسافر از تهران به فرودگاه سهند و بالعکس جابجا می‌شوند.

برچسب‌ها