رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک روز جمعه در حاشیه اجرای این طرح به خبرنگار ایرنا، گفت: در این طرح، تیمی متشکل از پزشکان متخصص، با سرکشی به خانوادههای معظم شهدا، آنها را ویزیت و در صورت نیاز مراحل درمان را پیگیری میکنند.
دکتر«علیرضا امانی» افزود: والدین شهدا به علت کهولت سن به بیمارهای مختلف مبتلا هستند و دانشگاه علوم پزشکی همواره پپگیر روند درمان آنان است.
وی بیان کرد: یک روز قبل از حضور متخصصان در منزل والدین شهدا، پرستار به منزل آنان مراجعه و از وضعیت بیماری والدین آگاه شده و برای درمان بیماری آنان تشکیل پرونده انجام میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از مزیتهای اجرای این طرح، خارج نشدن والدین شهدا برای درمان و گرفتن خدمات درمانی در منزل است.
دکتر امانی افزود: از دیگر مزیتهای اجرای طرح، «به جای فرزند شهیدت» ساماندهی و تنظیم داروی این عزیزان است زیرا آنان به سبب کهولت سن به چند پزشک مراجعه دارند و داروهای متعدد دریافت میکنند که نبود پرونده پزشکی، ممکن است موجب تداخل دارویی شود.
وی بیان کرد: به هنگام مراجعه پزشک متخصص به منزل خانواده شهدا، گروه درمان مجهز به تجهیزات و لوازم پزشکی در منزل والدین شهدا حاضر میشوند تا روند درمان و ویزیت و گرفتن نوار قلب و سایر خدمات را انجام دهند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوقتخصص و یکهزار و ۷۲۶ کارشناس رشتههای مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت دارند.