نقی سیاهکالی مرادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: باید تلاش شود این مطالعات هرچه زودتر تکمیل شده و زمینه فعالیت این واحد آموزشی در سال تحصیلی جدید فراهم شود.
وی اظهار کرد: با راه اندازی این هنرستان، فرزندان شاهد و ایثارگر و نخبگان دانش آموز امکان تحصیل در رشته های فنی را پیدا می کنند که البته در سال اول، این واحد با یک رشته شروع به جذب دانش آموز خواهد کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش قزوین گفت: برای تامین نیازهای این هنرستان باید از ظرفیت خیران استفاده شود.
این مسوول یادآور شد: هم اکنون بیش از ۴۰ درصد دانش آموزان استان در هنرستانهای فنی و حرفهای و کار و دانش تحصیل میکنند که در این بخش آموزش و پرورش قزوین جزو استانهای برتر کشور قرار دارد.
وی با بیان اینکه براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش همه دانش آموزان باید با یک نوع مهارت آشنا شوند،اظهار کرد: توسعه متوازن رشته های تحصیلی و هدایت تحصیلی دانش آموزان به سمت رشته های فنی حرفه ای و کاردانش در راستای تقویت مهارت شغلی ضروری است.
سیاهکالی مرادی تصریح کرد: رشتههای فنی و حرفهای و کار و دانش در اسناد بالادستی جایگاه خاصی دارند و برای تامین نیازهای بازار کار توجه به آنها اهمیت ویژهای دارد.
این مسوول با اشاره به اهمیت هدایت تحصیلی دانش آموزان بر اساس نیازهای جامعه به ویژه نیاز شهرستان بر برنامه ریزی درست و هدفمند در این خصوص تاکید کرد.
وی با تاکید بر مهارت آموزی در هنرستانها به عنوان راه مناسبی در تربیت نیروی انسانی متخصص برای بازار کار، افزود: اقتصاد پویا و فعال نیازمند پرورش دانش آموزانی متخصص است که در این راستا هنرستانها مهم ترین مراکز مهارت آموزی در یادگیری مهارتهای فنی و حرفهای هستند.
استان قزوین دارای ۱۳ مدرسه شاهد در مقاطع مختلف تحصیلی است.