فرهاد قائمیان در گفت وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا و در توضیح چرایی بازی در فیلم سینمایی مصلحت (حسین دارابی ۱۳۹۹) بیان کرد: نقش برای من جذابیت های زیادی داشت و چالشی بود که برای هرکسی پیش می آید؛ خداراشکر که آقایان دارابی و شفاه این امکان را به من دادند و تمام تلاشم را کردم که این اتفاق به نحواحسن بیفتد.
وی درباره نقش خود در این فیلم اظهار داشت: آیتالله مشکاتیان کاراکتر بسیار جذابی است؛ سن بالا و شرایطی فیزیکی خاصی دارد؛ مهمترین دلیل من برای بازی در این نقش این بود که این شخصیت و شرایطی که برایش ایجاد شد لبه تیغ بود یعنی موقعیتی که بازی در آن یا یک آدم را زمین می اندازد و خراب می کند و یا این که که برای رسیدن به هدف والای یک بازیگر یاری رسان است.
بازیگر فیلم سینمایی شهر زیبا (اصغر فرهادی ۱۳۸۲) در پاسخ به این سوال که آیا همانند برخی از بازیگران بازی در یک فیلم و شخصیت سیاسی را دارای عواقبی برای خود می دید یا خیر بیان کرد: من این ذهنیت را نداشته ام؛ چنین موضوعاتی مسائل حاشیه ای است چون به عنوان یک بازیگر عقیده دارم که وقتی نقشی من را به چالش بکشد جذاب است پس حتما به سراغش می روم و به همین دلیل است که در گذشته هم در نقش هایی حضور یافتم که مسائل و سوژه هایی سیاسی داشتند.
وی افزود: قبل از این فیلم یک فیلم دیگر از سوی آقای شفاه یعنی دیدن این فیلم جرم است (رضا زهتابچیان ۱۳۹۷) را به من پیشنهاد دادند. فیلمنامه را خواندم و گفتم در صورت ساخت این فیلم دوسال توقیف خواهد شد، موضوعی که در مورد مصلحت هم پیش آمد. به هرحال حضور یا عدم حضور در یک فیلم تشخیص آدم هاست.
بازیگر فیلم سینمایی به رنگ ارغوان (ابراهیم حاتمی کیا ۱۳۸۳) در توضیح این که بازی در یک فیلم سیاسی واکنشی از سوی همکارانش نداشته است گفت: بازخورد بدی نگرفتم. یکی دوسال پیش هم کارهای سیاسی و امنیتی کرده ام و مشکلی هم نبوده چون بازیگری و کار هنری همین است و تو تشخیص می دهی که در کارهایی بازی نکنی و در کارهایی چون مصلحت بازی کنی.
قائمیان ادامه داد: مصلحت فارغ از همه مباحث فیلم خوبی است نه این که چون من در آن بازی کرده ام بلکه چون فیلمی یکدست است. شاید در جاهایی مشکلاتی داشته باشد اما برای یک فیلم اولی فیلمی درست و سرپاست.
بازیگر سریال تلویزیونی شهریار (کمال تبریزی ۱۳۸۴) یادآور شد: بر اساس کاری که کردم و زحمتی کشیده ام از مصلحت دفاع می کنم چون شما نیستید تا ببینید در چه شرایط و سختی هایی لحظات فیلم ساخته می شود و آن لحظات چیزی نیست که با یک نگاه لحظه ای فیلم از بیخ و بن زده شود
وی در پاسخ به این پرسش که آیا تصور نمی کند که صحنه اعدام فیلم یک بیانیه گل درشت است، افزود: البته همه کارها ایراداتی دارند و آزمون و خطا هستند ولی این نیست که به این بهانه کاری را از ریشه بزنیم؛ به هرحال عده ای صحنه هایی از فیلم را دوست دارند و دیگران ندارند.
به گزارش ایرنا، مصلحت یک تریلر معمایی- جاسوسی است که پس از سه سال بلاتکلیفی، سرانجام از چهارشنبه ۱۷ خردادماه اکران خود را با شعار «عدالت خط قرمز ندارد!» در سینماهای سراسر کشور آغاز کرد.
در خلاصه داستان این فیلم که به موضوعی افشاگرانه در اوایل دهه ۶۰ میپردازد، آمده است: «پسر یکی از مقامات عالیرتبه کشور در یکی از درگیریها مقابل دانشگاه تهران مرتکب قتل میشود اما پیوند خانوادگی و مصلحت سیاسی کشور، این پرونده مشکوک و پُر رمز و راز را وارد موازنهای پیچیده و سخت میکند...».
این فیلم که از آثار مهم و بحثبرانگیز سیونهمین جشنواره فیلم فجر بود، در ۷ بخش کاندید دریافت جایزه شد و حسین دارابی در نخستین تجربه سینماییاش، دیپلم افتخار بهترین کارگردانی فیلم اول را برای آن دریافت کرد.
فرهاد قائمیان، وحید رهبانی، نازنین فراهانی، مهدی حسینینیا، مجید نوروزی، امیر نوروزی، سهیبانو ذوالقدر و... ترکیب بازیگران اصلی مصلحت را تشکیل میدهند.