به گزارش خبرنگار ایرنا، علی شهریارپور روز شنبه در ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان چهارمحال و بختیاری که با حضور معاون علمی و فناوری رییسجمهور برگزار شد، تاکید کرد: در سند ملی توسعه استان، تبدیل شهرکرد به شهر دانشگاهی در سطح ملی بهعنوان یکی از هدفهای بلندمدت در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در این راستا اقدامات مهمی در سطح چهارمحال و بختیاری در زمینه گسترش واحدهای دانشگاهی، تکمیل زیرساختهای مورد نیاز در زمینه مراکز رشد و نوآوری، پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان، تامین اعضای هیاتعلمی مورد نیاز و ارتقای موقعیت و جایگاه علمی دانشگاهها انجام شده اما مستلزم اقدامات ملی برای تحقق این امر مهم است.
شهریارپور تصریح کرد: تسهیلات تبصره ۱۸ و سایر تسهیلات برای شرکتهای دانشبنیان باید با شرایط ترجیحی به فعالان این عرصه پرداخت شود تا تاثیرگذاری واقعی را در حمایت از این شرکتها و رونق فعالیتهای آنها ایجاد کند.
وی یادآور شد: توسعه اقتصاد دانشبنیان لازمه پیشرفت و ارتقای زندگی امروزی است و باید از تمامی ظرفیتها و الزامات مورد نیاز در این حوزه بهویژه بهرهمندی از تمامی ظرفیتهای فعالان و بازیگران این بخش بهرهگیری شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: نرخ بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی در استان بالا و بیشتر از میانگین کشوری بوده و به این دلیل ضروری است در استخدام نخبگان و فارغالتحصیلان دانشگاهی این استان تمهیدات ویژهای لحاظ شود.
شهریارپور گفت: از تمامی ظرفیتهای چهارمحال و بختیاری برای تامین مالی پروژههای فصل آموزش عالی بهرهگیری شده اما برای تکمیل و اثربخشی این اقدامات نیاز به اعتبارات متمرکز و ملی است تا پروژههای نیمهتمام این بخش سریعتر تکمیل و بهرهبرداری شود.
به گزارش ایرنا، بیش از ۴۰ هزار دانشجو و نزدیک به یکهزار عضو هیات علمی، استاد و مدرس در دانشگاهها و مراکز علمی چهارمحال و بختیاری فعال هستند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور در سفر به چهارمحال و بختیاری بههمراه استاندار از نزدیک از واحدهای فناور و دانشبنیان استان دیدن کرد.
چهارمحال و بختیاری ۱۱ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.