حسن بختیاری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه برای انجام ترمیم عضو آسیب دیده، نوزاد به تهران اعزام شد، افزود: هر فردی در هر مقام و مسوولیتی خطایی از او سر بزند، برخورد های لازم انجام می گیرد.
این مسوول با تاکید بر اینکه با توجه به کثرت مراجعه کنندگان به مراکز درمانی و ارائه خدمات متعدد، امکان رصد همه افراد به یکباره امکانپذیر نیست، گفت: حادثه یاد شده ناشی از خطای فردی و کم کاری پرستار بوده است که پس از بررسی لازم برخورد قانونی صورت گرفت.
وی اظهار داشت: طبق قانون، تصمیمات لازم درخصوص پرستار خطاکار اجرا خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه گفته می شود انگشت نوزاد قطع شده است درحالیکه چنین چیزی صحت ندارد، ادامه داد: انگشت این نوزاد دچار بریدگی شده بود که بلافاصله برای ترمیم به پایتخت اعزام شد.
وی با تاکید بر اینکه هیچ شکی در خطای انجام گرفته وجود ندارد و از آن دفاع نمی کنیم، اظهار داشت: با توجه به بروز این حادثه حتی در روز تعطیل، اقدامات لازم برای انجام درمان های مورد نیاز انجام گرفت و کوتاهی در کار نبوده است.
این مسوول یادآور شد: با همکاری متخصصان امر ترمیم عضو حادثه دیده انجام گرفت و نوزاد ترخیص شد.
بختیاری با بیان اینکه خطای پرستار قابل توجیه نیست و باید متناسب با آن تنبیه شود، افزود: دانشگاه علوم پزشکی استان با کارکنانی که بخواهند به نحوی خطاهای مشابه انجام دهند مماشات نمی کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: متاسفانه حادثه ای دیگر طی ماه گذشته در بیمارستان امیرالمومنین (ع) قیدار رخ داد و به نوجوان ۱۶ ساله خدابندهای به اشتباه فرآوردههای خونی تزریق شد که پس از چند روز به فوت او منجر گردید.
وی گفت: این موضوع نیز خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار گرفت و فرد خاطی از کار اخراج شد.
بختیاری افزود: گاهی اوقات خطاهایی رخ می دهد که چندان خوشایند نیست ولی مردم توجه داشته باشند در صورت بروز خطا با فرد خاطی برخورد لازم انجام می شود.
روز گذشته در فضای مجازی استان اخباری منتشر شد که پرستار بیمارستان آیتالله موسوی زنجان، به جای بریدن چسب آنژیوکت نوزاد ۹.۵ ماهه زنجانی، انگشت او را قطع کرده و جراح به علت تعطیلات حاضر به عمل انگشت این نوزاد نشده است.