به گزارش ایرنا، علی باستین روز یکشنبه در نشست با مدیران دستگاههای اجرایی استان بوشهر اظهار کرد: براساس آخرین آمار سامانه رصد اشتغال تا ۲۴ تیرماه ۳۲.۵ درصد از سهم ۱۸ هزار نفری اشتغال استان بوشهر در سالجاری محقق شده است.
وی یادآورشد: مطابق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور و در راستای سیاستهای وزارت کشور مطالعه، تکمیل و توسعه زنجیره ارزش محصولات راهبردی استان گامی اساسی برای دستیابی به تحول و جهش اقتصادی به شمار میرود.
باستین ادامه داد: راهبرد نوین وزارت کشور در خصوص توسعه زنجیره ارزش راهبردی در استانها قدم گذاشتن در مسیر مردمی کردن اقتصاد و دادن اختیارات لازم به استانداران برای پیشرفت و آبادانی منطقه تحت مدیریت است.
وی افزود: مهمترین زنجیره ارزش محصولات راهبردی استان بوشهر شامل آبزیان (ماهی و میگو)، خرما، گوجه فرنگی، آهک، طیور و صنایع پتروشیمی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندر بوشهر گفت: زنجیره ارزش مجموعه فرآیندها و فعالیتهایی است که یک کسب و کار متعهد به انجام آنها میشود تا به محصولات یا خدمات خود ارزش اضافه کند.
وی تاکید کرد: این فعالیتها، از ابتداییترین مراحل یعنی تامین مواد اولیه از تامینکنندگان تا مراحل انتهایی که همان ارائه خدمت و تحویل کالا و خدمات پس از فروش است، در زمینه ایجاد ارزش پیش میروند، این افزایش ارزش در بهای نهایی محصول، میزان سودآوری آن و رضایت مشتری خود را نشان میدهد.
باستین در خصوص جذب تسهیلات تبصره ۱۶ گفت: با همت و تلاش فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی و مدیران بانکها درصد بالایی از سهم تسهیلات تبصره ۱۶ استان جذب شده است.
وی از فرمانداران خواست از این هفته با تشکیل کمیته نظارت بر اجرای طرحها کار رصد و پایش طرحهای اجرایی از محل تسهیلات تبصره ۱۶ را انجام دهند.
باستین در خصوص وضعیت تحقق تفاهمنامههای سرمایهگذاری مصوب در سفر رئیس جمهور به استان بوشهر افزود: بررسیهای لازم در این خصوص انجام شده و مدیران و فرمانداران با تلاش و پیگیری زمینه عملیاتی شدن این تفاهمنامهها را فراهم کنند.
وی با تقدیر از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر در خصوص تعیین سرمایه گذار برای دهکده گردشگری دلارم تنگستان و میرمهنا بندر ریگ گناوه گفت: در زمان حاضر نشستهای متعددی برای به سرانجام رساندن فراخوان سرمایهگذاری برای تصفیه فاضلاب شهر بوشهر برگزار شده است.
باستین از ابلاغ نخستین موافقت اصولی پهنه علم و فناوری کشور برای بندر نوآوری بوشهر از سوی شورای عالی عتف کشور با مساحتی حدود ۲۵۰ هکتار خبر داد.
وی با اشاره به بررسی آخرین وضعیت اطلس طرحهای تولیدی و سرمایهگذاری افزود: مقرر شد سازمان مدیریت برنامهریزی استان با گرفتن اطلاعات از دستگاههای متولی نسبت به نهاییسازی آن اقدام کند.
معاون استانداری بوشهر افزود: براساس مصوبه نشست با مدیرعامل بانک تجارت ، عاملیت پرداخت تسهیلات ارزی طرح فولاد بوشهر از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی به ارزش ۲۰ میلیون یورو پذیرفته شد که به زودی اجرایی خواهد شد.