وحید ترکاشوند روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این تعداد پرونده قاچاق کالا با نظارت دقیق و مستمر دستگاههای اجرایی و نظارتی از قبیل نیروی انتظامی، پایگاه دریابانی و ناو تیپ رزمی ۱۱۲ ذوالفقار نیروی دریایی سپاه در این شهرستان مرزی تشکیل و به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: از این ۳۲۵ پرونده قاچاق، ۱۷۱ پرونده مربوط به قاچاق دام، ۱۲۸ پرونده مربوط به قاچاق سوخت، ۲۶ پرونده مربوط به سایر کالاها است.
رییس اداره تعزیرات حکومتی قشم توضیح داد: در مدت یادشده نیز تعداد پرونده های کالا و خدمات ۸۷ فقره بوده است.
ترکاشوند اضافه کرد: برای متهمان این پرونده ها در مجموع ۲۵۰ میلیارد ریال محکومیت مالی صادر شده است.
وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز با انجام ۱۴۶ نوبت بازرسی و ۳۶ گشت مشترک با همراهی نماینده دادستان، نماینده فرمانداری، بازرسان اداره تعزیرات حکومتی، شبکه بهداشت و درمان، جهاد کشاورزی، اصناف منطقه آزاد، اداره صنعت، معدن و شهرداری قشم از اصناف و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و غرفه های آرایشی و بهداشتی این جزیره ۱۰۱ واحد متخلف شناسایی که با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی و ۴۵ واحد دیگر نیز بدون تخلف ارزیابی شدند.
رییس اداره تعزیرات حکومتی قشم اعلام کرد: قشموندان میتوانند هر گونه گرانفروشی، کم فروشی، احتکار و قاچاق کالا را با شماره تلفن ۰۷۶۳۵۲۴۱۲۱۰ یا با سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی و سامانه ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت مطرح کنند.
وی افزود: همچنین شماره ۰۷۶۳۵۲۵۲۵۲۴ اصناف منطقه آزاد قشم نیز آماده دریافت گزارش مردمی در خصوص موارد یادشده است.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.