به گزارش رو دوشنبه ایرنا، تسور شیزاف نویسنده و تحلیلگر روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت در مقاله ای هشدار داد و گفت که اوضاع رژیم صهیونیستی نظیر یک آتشفشان درحال انفجار است.
وی تاکید کرد: کابینه به ریاست بنیامین نتانیاهو با تصویب هر قانون بدی در کنست (پارلمان)، دموکراسی (مورد ادعای صهیونیستها) را بیش از قبل محدودتر می کند اما آنها از این دموکراسی (ادعایی) کوتاه نمی آیند و به کم تر از آن راضی نیستند.
افیحای مندلبلیت مشاور حقوقی کابینه پیشین رژیم صهیونیستی نیز به نوبه خود تاکید کرد که اوضاع خطرناک کنونی نیازمند توقف لایحه تغییرات قضایی است و تصویب پیش نویس بخش موسوم به «لغو برهان معقولیت» در چارچوب این لایحه به استبداد منجر می شود.
همچنین مینی مزوز قاضی پیشین دیوان عالی رژیم صهیونیستی گفت که تصویب بخش «لغو برهان معقولیت» اولین گام در راستای سیطره بر تمام نهادهای قدرت در این رژیم است.
وی همچنین تاکید کرد که تظاهرات حامیان ائتلاف راست حاکم (ائتلاف کابینه) در موافقت با لایحه تغییرات قضایی در مقایسه با اعتراضات و تظاهرات مخالفان این لایحه (ائتلاف اپوزیسون) قابل مقایسه نیست.
با آغاز بررسی یکی از بخش های لایحه جنجال برانگیز تغییرات قضایی کابینه رژیم صهیونیستی در جلسه کنست (پارلمان) و افزایش دامنه اعتراضات مخالفان به این لایحه و حضور موافقان آن در خیابانها، رژیم صهیونیستی ساعات سرنوشت سازی را پیش روی خود دارد و احتمال بروز درگیری خشونت آمیز بین دو طرف وجود دارد.
کنست امروز بخش موسوم به «لغو برهان معقولیت» در چارچوب لایحه تغییرات قضایی را بررسی می کند که انتظار می رود برای رای گیری تا ظهر امروز به کنست ارایه شود. از این رو، رژیم اسرائیل ساعاتی سرنوشت ساز را با توجه به شکاف و دو دستگی داخلی بر سر آن پیش روی خود دارد.
کابینه نتانیاهو براساس بخش «لغو برهان معقولیت» بدنبال آن است که جلوی نظر دیوان عالی رژیم صهیونیستی را درباره مصوبات و انتصابات کابینه بگیرد. این بخش از لایحه در صورت تصویب در پارلمان رژیم صهیونیستی و تبدیل شدن به قانون، جلوی دیوان عالی این رژیم برای لغو تصمیمات یا انتصابات کابینه را که آن را «فاقد معقولیت» بداند، خواهد گرفت.
اصرار کابینه نتانیاهو برای تصویب این لایحه، ساختار درونی صهیونیستها را دچار دوپارگی و اختلاف شدید کرده و دهها هزار نفر را برای اعلام اعتراض خود به خیابان ها کشانده است و تلاش های دقیقه نودی رئیس رژیم صهیونیستی برای رسیدن مخالفان و موافقان به یک راه حل میانه تاکنون راه به جایی نبرده است.
اعتراضات چنان گسترش یافته که به عمق مهمترین بخش نظامی رژیم اسرائیل یعنی نیروی هوایی رسیده است؛ به گونه ای که حالتی شبیه به سرپیچی از فرامین کابینه و فرماندهی ارتش در آنها دیده می شود و همچنین صدها افسر و نظامی واحد ذخیره ارتش این رژیم نیز پذیرش هرگونه دستور برای شرکت در عملیات های احتمالی را رد کرده اند.