به گزارش ایرنا، از آنجایی که تامین بازار فروش محصولات زنان کارآفرین در عرصه اقتصادی و بازار، مهمترین دغدغه این قشر است لذا دولت سیزدهم و معاونت امورزنان و خانواده ریاست جمهوری به این مهم توجه کرده و تاکنون نتیجه بخش بوده است.
زنان هرمزگانی نیز در سالهای اخیر با اتکا به خودباوری و تجهیز به دانش روز، در حوزه اشتغال و کارآفرینی بهویژه در عرصه تولید و تجارت، عملکرد قابل تحسینی را از خود برجای گذاشتهاند که نشانگر همت والا و تلاش بیوقفه بانوان این استان است.
با توجه به موقعیت استان هرمزگان به عنوان یک استان مرزی و اقتصادی با داشتن ۲ منطقه آزاد قشم و کیش و مناطق ویژه متعدد، بازرگانی و تجارت برای زنان در این دیار به یکی از فرصتهای شغلی مهم تبدیل شده است به گونهای که تاکنون ۱۵۰ بانوی بازرگان در این استان فعالیت میکنند.
بانوان بازرگان هرمزگانی در زمینه صادرات موادمعدنی و کشاورزی، صنایع دستی، محصولات غذایی، فرآوردههای خرما، واردات برنج، چای، محصولات الکترونیک و پوشاک فعالیت دارند.
فرزانه ناصریان یکی زنان کارآفرین هرمزگانی است که علاوه بر عضویت در هیات مدیره کانون زنان بازرگان هرمزگان، به عنوان عضو هیاتمدیره کانون انجمن صادرکنندگان و واردکنندگان موادغذایی استان و عضو علیالبدل هیات نمایندگان اتاق بازرگانی استان در بخش کشاورزی نیز فعالیت دارد.
این بانوی فعال با همراهی سایر زنان کارآفرین در کانون زنان بازرگان هرمزگان به دنبال توسعه فرهنگ خودباوری در زنان استان است و با برگزاری رویدادهای آموزشی کاربردی، تقویت و تحکیم دانش تخصصی و بهروزرسانی داشتههای علمی بانوان را پیریزی کرده است.
ناصریان در مدت چهار سال متوالی (بین سالهای ۹۶ تا ۹۹) بهعنوان صادرکننده برتر استان هرمزگان معرفی شده است که نشان از توانمندسازی بانوان کارآفرین در این استان دارد.ناصریان در مدت چهار سال متوالی (بین سالهای ۹۶ تا ۹۹) بهعنوان صادرکننده برتر استان هرمزگان معرفی شده است که نشان از توانمندسازی بانوان کارآفرین در این استان دارد.
مدیرعامل و رییس هیات مدیره بازرگانی هرمزگان به برگزاری دورههای مختلف آموزشی بهمنظور توانمندسازی بانوان کارآفرینی اشاره کرد و یادآور شد: کانون زنان بازرگان هرمزگان که طی این سالها، کارکرد به نسبت خوبی را از خود به نمایش گذاشته است، در سال جاری با اتخاذ سیاستی جدید، امکان بهرهمندی از دورههای آموزشی و تخصصی خود را نهتنها برای زنان عضو این کانون، بلکه برای همه بانوان علاقهمند به ورود به بازار کار و کارآفرینی در مشاغل مختلف از جمله تجارت و صنایعدستی فراهم کرده است.
ناصریان همچنین با اشاره به برگزاری دوره آموزشی سامانه جامع تجارت گفت: در این دوره بیش از ۳۰ نفر دانشپذیر فرایند ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت را فراگرفتند و به سؤالات آنها پاسخ داده شد.
وی افزود: کانون زنان بازرگان هرمزگان در سالجاری در زمینه صنایعدستی، حملونقل و بازرگانی، دورههای مختلفی را هر ۲ هفته یکبار برگزار میکند که با وجود تقاضای بالا برای شرکت در این دوره، باهدف کاربردیکردن و افزایش بهرهمندی از اطلاعات ارائه شده، تعداد محدودی در این نشست مورد پذیرش قرار گرفتند و سایر افراد نیز در دورههای بعدی شرکت میکنند.
فیلم
بانوان فعال بازرگان حمایت میشوند
رییس هیات مدیره کانون زنان بازرگان هرمزگان نیز گفت: تلاش برای بهبود فضای کسب و کار بانوان در راستای توسعه و ارتقا کارآفرینی در این حوزه و پیگیری جهت رفع موانع موجود از اهداف بسیار مهم این کانون است.
فرحناز علوی با اشاره به اینکه زنان بازرگان هرمزگانی پا به پای مردان در عرصه تولید و صادرات و واردات مشغول به کارهستند، گفت: از بانوان فعال استان در زمینه صادرات و واردات، حمل و نقل، کشاورزی، گردشگری، صنایع دستی حمایت می کنیم.
وی باتوجه به اینکه هیات مدیره کانون بانوان بازرگان هرمزگان، فعالیت مستمر و کارگشایی دارند اظهار کرد: زنان فعال عرصه بازرگانی و کارآفرینی را در این عرصه سامانده کردیم که برای حمایت از اعضا در زمینه های مختلف همچون بازاریابی و تهیه غرفه در نمایشگاه های داخلی و بین المللی تمام تلاش خود را به کار بسته ایم.
این مسوول همچنین با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی باهدف انتقال تجربیات زنان توانمند و کارآفرین به دانشپذیران، گفت: ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت، سومین دوره آموزشی کانون زنان استان در سالجاری بود.
علوی، یکی از مهمترین مزیتهای این دورهها را امکان استفاده دانشپذیران غیرعضو از آموزشهای تخصصی عنوان کرد و افزود: پیش از برگزاری دوره سامانه جامع تجارت، دوره شمعسازی و بستهبندی محصول به بانوان مشتاق و علاقهمند آموزشدادهشده است.