پیام رضایی روز دوشنبه در یک نشست خبری افزود: شرکت سیمان بندرخمیر، صبا فولاد خلیج فارس، نفت آفتاب و نفت پاسارگارد و شرکت های مستقر در مناطق ویژه اقتصادی کارت بازرگانی اتاق هرمزگان را نگرفته اند و به همین دلیل استان از مزایای عضویت آنها بی بهره مانده و فقط آلودگی های زیست محیطی و دیگر معایب آنها نصیب استان می شود.
وی پیگیری برای عضویت چنین شرکت هایی را از اولویت های کاری اتاق بازرگانی هرمزگان اعلام کرد و خواستار همکاری سایر بخش های اثربخش در این زمینه شد.
رضایی با تشریح دستاوردهای اتاق بازرگانی هرمزگان خاطرنشان کرد: ارتقای رتبه و جایگاه اتاق استان در شاخص های مختلف ، نتیجه تعامل و همکاری فکری و عملی مدیریت و هیات رییسه اتاق بازرگانی استان است.
به گفته دبیر اتاق بازرگانی هرمزگان کسب رتبه نخست آموزش برای سه سال متوالی، رتبه دوم تشکل های کشور و رتبه کلی ششم ، تشکیل ۱۷کمیسیون تخصصی، افزایش اعضای اتاق از حدود ۷۰۰نفر به یکهزار و ۷۰۰نفر و بخشی از عملکرد اتاق بازرگانی هرمزگان است.
وی ادامه داد: فعال کردن دفاتر صدور گواهی مبدا از بندرلنگه، کیش، قشم، میناب و جاسک یکی دیگر از اقدامات مهم است که در کنار آن دفاتر ملکی برای اتاق های بازرگانی بندرلنگه و جزایر کیش و قشم نیز خریداری شد.
رضایی تصریح کرد: تحول در مسئولیت های اجتماعی نیز محصول دوران مدیریتی جدید است که مشارکت ۵۰ درصدی در ساخت ۱۰ باب مدرسه با ۱۵۰میلیارد ریال اعتبار یکی از نتایج آن است.
رضایی کمک ۳۰۰ میلیارد ریالی به حوزه بهداشت و درمان در دوران کرونا، تهیه بسته های معیشتی برای جامعه هدف به درخواست بهزیستی ، کمک به زلزله زدگان فین و تهیه و استقرار ۲۰کانکس در این منطقه را بخش دیگری از عملکرد اتاق بازرگانی در حوزه مسئولیت های اجتماعی اعلام کرد.
وی در پاسخ به یکی از پرسش های ایرنا درباره شفافیت عملکرد مالی اتاق بازرگانی هرمزگان و منابع درآمدی و مصارف آن بدون ذکر عدد و رقم گفت: غیر از حق عضویت اعضا (سالانه ۳۰میلیون ریال) ،بخش دیگر درآمد اتاق ،سهم سه در هزار درآمد مشمول مالیات صاحبان کارت بازرگانی و چهار هزارم سود سالانه اعضا پس از کسر مالیات است که حسابرس مستقل عملکرد مالی را تهیه و برای تایید به اتاق بازرگانی ایران ارسال می کند.