احمدرضا کشتگر روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: آخرین نرخ نامه اتحادیه نانوایان مشهد مربوط به سال ۱۴۰۰ است و با توجه به افزایش هزینههای تولید نان از جمله دستمزد و بیمه کارگر، نرخ خمیر مایه، اجاره مغازه و بسیاری از هزینههای جانبی، نرخ تمام شده تولید نان نیز افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه نرخ های جدید به طور متوسط با نرخ نامه قبلی حدود ۴۰ درصد افزایش دارد، گفت: این نرخ نامه یک ترمیم نسبت به نرخ نامه قبلی است، هزینه های واقعی تولید نان بیشتر از این میزان است.
رییس اتحادیه صنف نانوایان مشهد تعداد نانواییهای یارانهای و نیمه یارانهای دارای پروانه کسب این شهر را ۲ هزار و ۳۰۰ واحد ذکر کرد و گفت: تعداد واحدهای نانوایی آزادپز در مشهد بیش از ۱۰۰ مورد است که بزودی نرخ نامه آنها نیز با مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان ابلاغ میشود.
در نرخنامه جدیدی که اتحادیه نانوایان مشهد منتشر کرده است قیمتها با تقریبا ۴۰ درصد افزایش به شرح زیر است:
نان بربری سنتی نیمه یارانهای ۱۶ هزار و ۵۰۰ ریال و یارانهای ۱۲ هزار ریال، نان بربری ماشینی نیمه یارانهای ۱۶ هزار ریال و یارانهای ۱۲ هزار ریال، نان سنگک نیمه یارانهای ۲۷ هزار و ۵۰۰ ریال و یارانهای ۲۰ هزار ریال، لواش ماشینی نیمه یارانهای ۶ هزار ریال و یارانهای پنج هزار و ۲۵۰ ریال، تافتون سنتی نیمه یارانهای ۱۲ هزار ریال و یارانهای ۹ هزار ریال، ماشینی دوار نیمه یارانهای ۱۲ هزار ریال و ماشینی دوار یارانهای ۹ هزار ریال است.