به گزارش ایرنا، سردار محمد مارانی شامگاه دوشنبه در دیدار با فعالان فرهنگی اجتماعی استان هرمزگان با اشاره به کنایه رهبر معظم انقلاب به آمریکایی ها درباره خلیج خوک ها، افزود: رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: «(دشمن) از آن طرف دنیا می آید رزمایش برگزار می کند؛ خب بروید خلیج خوک ها، اینجا چه می کنید: خلیج فارس خانه ما» است.
وی با تاکید بر ضرورت هوشیاری فعالان فرهنگی در عرصه جنگ نرم، بیان کرد: اهتمام ویژه نسبت به اشراف کامل بر مسائل فرهنگی و اجتماعی جامعه ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
فرمانده قرارگاه منطقه ای مدینه منوره سپاه در جنوب کشور به مسائل فرهنگی اجتماعی روز جامعه اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب سال ها قبل در رابطه با تهاجم و شبیحخون فرهنگی دشمن هشدار دادند که متاسفانه بنا به دلایلی آن گونه که باید به این مهم پرداخته نشد.
وی، وجود برخی ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی را نتیجه کم کارهای در حوزه های فرهنگی اجتماعی برشمرد و بر هم افزایی دستگاه ها و نهادهای فرهنگی در راستای مبارزه با هجمه های فرهنگی و جنگ شناختی دشمن و کاهش آسیب های اجتماعی تاکید کرد.
فرمانده قرارگاه منطقه ای مدینه منوره سپاه در جنوب کشور، هجمه فرهنگی را سخت تر و خطرناک تر از جنگ سخت دانست و اظهار کرد: در جنگ سخت میدان و خاکریز دشمن و خودی کاملا مشخص است اما در جنگ نرم خاکریزهای خودی و غیرخودی مشخص نیست.
وی افزود: در جنگ نرم این امکان وجود دارد که در بین نیروهای خودی کسانی وجود داشته باشند که قلب و روحشان به اسارت دشمن درآمده است اما به طور روزانه در جایگاه سازمانی خود حاضر می شوند و به طور ناخودآگاه در مواردی نقش ستون پنجم دشمن را ایفا می کنند و در نهایت در مقابل شما صف آرایی می کنند.
سردار مارانی اضافه کرد: دشمن پس از شکست در دفاع مقدس، انواع هجمه های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را علیه ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی طراحی و اجرا کرده که آخرین آن جنگ تمام عیار ترکیبی بود که با درایت رهبر معظم انقلاب، هوشیاری مردم انقلابی و همیشه در صحنه خنثی شد.
وی با بیان اینکه دشمن هیچ گاه از دشمنی با اسلام و انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران دست برنخواهد داشت، گفت: در شرایط فعلی که دشمن در حال جنگ نرم تمام عیار علیه مردم ماست ضرورت دارد که نیروهای مومن، انقلابی و بابصیرت حوزه فرهنگی اجتماعی با همه توان به میدان مبارزه فرهنگی فراخوانده شوند.
وجود یکهزار. و ۶۳ کانون فرهنگی هنری مساجد در هرمزگان
سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد هرمزگان نیز با اشاره به ظرفیت شبکه عظیم کانون های فرهنگی هنری، اظهار کرد: بیش از ۲۲ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد در کشور وجود دارد که ۱۰۶۳ کانون آن در هرمزگان است.
اسلام خواجه یی افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی سال ۱۳۷۲ درپی هشدارهای رهبر معظم انقلاب در رابطه با تهاجم فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مکلف کرد تا برای احیای کارکردهای مسجد و جذب و نگهداشت و تربیت نسل جوان، کانون های فرهنگی هنری را در مساجد تاسیس کند.
وی بیان کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد با اجرای برنامه های هنری از جمله تشکیل گروه های سرود و تئاتر، برگزاری کلاس های آموزشی هنرهای تجسمی، آموزش رشته های مختلف قرآنی، کلاس های کمک درسی، مشاوره، کارگاه های سبک زندگی و جهاد تبیین و برنامه های اردویی و ورزشی نوجوانان و جوانان را جذب مساجد کرده اند.
این مسوول فرهنگی در هرمزگان، کادرسازی و تربیت نیرو را یکی دیگر از رسالت های مهم کانون های فرهنگی هنری مساجد ذکر کرد و افزود: امروز جوانان زیادی که در کانون های فرهنگی هنری مساجد پرورش یافته اند در جایگاه های مختلف علمی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی مشغول خدمت به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هستند.