به گزارش ایرنا، باباخان اسکندری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: اعتبارات عمرانی این شهرستان برای سال ۱۴۰۲ از محل ردیفهای بودجهای در قالب ۸۶ طرح تعیین شده که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
وی افزود: این سهم از اعتبارات شهرستان از محل اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استان، ردیفهای قانون استفاده متوازن از امکانات کشور، سه درصد نفت و گاز و ۲۷ صدم درصد از مالیات بر ارزش افزوده در نظر گرفته شده است.
فرماندار سردشت گفت: اعتبارات با محوریت تکمیل طرحهای نیمه تمام و در دست احداث و با اولویت نیازهای شهرستان، بیشترین سهم بودجه به ترتیب در بخشهای راهداری و حمل و نقل جادهای، ورزش و جوانان، فرهنگ و هنر، توسعه و خدمات شهری، روستایی و عشایری برای شهرداریها و بنیاد مسکن، آب و فاضلاب، صنعت و معدن و شهرک صنعتی، بهداشت و درمان و آموزش و پرورش توزیع و مصوب شده است.
وی تاکید کرد: تمامی مدیران باید عزمشان را جزم کنند تا در دولت سیزدهم با جذب اعتبارات، طرحها به اتمام برسد و به هدف نهایی یعنی همان رضایتمندی مردم دست پیدا کنیم.
به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی سردشت در جنوب آذربایجان غربی با جمعیت ۱۲۰ هزار نفر و داشتن ۹۰ هزار هکتار جنگل و ۳۰ هزار هکتار مرتع و نیز داشتن آب و هوای معتدل نیمه مدیترانهای و آب و هوای مطلوب و جاذبههای طبیعی فراوان یکی از مقاصد مهم گردشگران نوروزی در جنوب استان محسوب میشود.
آبشارهای شلماش، رزگه و نیوژ، دشت وزینه، دشت مردواو (دشت مرداب)، دشت باژار، چشمه آب معدنی گراوان، رودخانه زاب، سد سردشت و کناره ها و ساحل آن، گردنه زمزیران، طبیعت بکر و زیبای روستای بیوران، گومان، موسالان و منطقه آلان، دره گرژال از جاذبههای طبیعی و تپه باستانی موسیر ربط، گرمابه بیستون، پل قلاتاسیان و مسجد جامع سردشت از جاذبههای تاریخی این شهرستان به شمار می آید.