به گزارش ایرنا، هادی جوانبخت روز چهارشنبه در جلسه شورای سلامت این شهرستان با دستور کار نظارت بر پخت نذورات اظهار کرد: موکب داران اقلام غذایی و گوشت جهت پخت نذورات را از اماکن مجاز و بهداشتی تهیه کنند و از سلامت آن اطمینان داشته باشند.
وی بیان کرد: گرمای هوا باعث افزایش تکثیر عوامل بیماری زا شده است که همین عامل سبب میشود آب و مواد غذایی آلوده، باعث به خطر افتادن سلامت مردم شوند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دیلم با اشاره به اینکه غذاهای تهیه شده در ایام محرم و فصل گرم سال به دلیل فساد پذیری بالا نباید به مدت طولانی پس از پخت،نگهداری شود افزود: غذاهای پخت شده بهتر است بلافاصله توزیع و در همان محیط نگهداری نشود.
وی تصریح کرد: شهروندان در گرمای تابستان، بیش از پیش باید مراقب ابتلا به بیماریهایی نظیر وبای التور باشند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دیلم اظهارکرد: در ایام محرم باید به برخی پروتکلهای بهداشتی باتوجه به وضعیت آب و هوایی منطقه، دقت کافی داشته باشیم و نسبت به آگاهی جامعه و جلوگیری از بیماری ها بر اثر آلودگی محیطی و غذایی اقدامات لازم انجام شود.
جوانبخت گفت: این بیماری خطرناک که تا این لحظه از سال کنترل شده است، بیشتر از طریق آب، سبزیجات و مدفوع به بدن انسان سرایت میکند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دیلم نیز گفت: باتوجه به قربانی احشام در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی شهرداری به پاکیزگی محیط و شست و شوی محل، اقدام کند.
محمدامین خلیجی با تاکید بر تشدید بازرسیهای بهداشتی بر موکب ها افزود: در ایام محرم و گرمای هوا، موکبهای دایرشده در سطح شهر نسبت به نظافت محیط خود توجه لازم داشته باشند.
وی افزود: کلیه نهادها تکلیف دارند در اجرای مصوبههای جلسات شورای سلامت اهتمام ویژه داشته باشند و نحوه عملکرد خود را نیز گزارش دهند.
شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر واقع است.