تبریز - ایرنا - رییس منطقه پنج سازمان بازرسی کل کشور گفت: در راستای پیشگیری از فساد در آذربایجان شرقی ۲۳۰ گلوگاه فساد شناسایی شده است و تا پایان سال ۶۰ مورد از آن چکش کاری خواهد شد.

به گزارش ایرنا، «سعید قاسمی وند» روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان بناب با بیان اینکه سازمان بازرسی به هیچ عنوان قصد مچ گیری مدیران را ندارد و هدفش فقط صیانت از آنان به جهت آرامش در مسیر خدمت به مردم است؛ افزود: ما در سازمان بازرسی رویکرد چکشی نداریم و آن را به رویکرد پیشگیری تبدیل کرده ایم.

وی با اشاره به رویکرد جدید سازمان بازرسی اظهار کرد: پیشگیری در بیشتر موارد که باعث فسادستیزی خواهد شد، بهترین و کم هزینه ترین راه برای نظام است و رویکرد دوم سازمان پیشگیری از موارد فسادزاست.

قاسمی وند خاطرنشان کرد: به بیش از ۲۰۰ مورد از دستگاه ها و نهادها در استان جهت جلوگیری از فساد و عدم تخطّی از اصول اداری هشدار فوری داده شده است که در صورت عدم رعایت آن برخورد خواهد شد.

وی همچنین اعلام کرد: از حیث فراوانی شکایت علیه نهادها و دستگاه های مختلف، استان آذربایجان شرقی رتبه ۱۲ کشوری را به خود اختصاص داده است که رتبه خوبی برای استان نیست و بایستی تمام نهادها و دستگاه ها در راستای کاهش حجم این شکایت ها تلاش کنند.

بازرس کل آذربایجان شرقی با انتقاد از وضعیت پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج در شهرستان بناب اظهار کرد: در این شهرستان فقط چهار بانک از حداکثر منابع و تسهیلات خود استفاده کرده اند و سایر بانک ها حتی نتوانسته اند این پرداختی ها را به ۵۰ درصد برسانند.

قاسمی وند افزود: در این شهرستان بانکی داریم که تنها سه فقره وام ازدواج پرداخت کرده است و باید این روند اصلاح شود.

وی خطاب به مسئولین ادارات تأکید کرد: در خدمت رسانی به مردم مشکل داریم و بایستی با استفاده از ظرفیت های ادارات و مسئولیت های خود در جهت خدمت رسانی به مردم گام برداریم.

رسیدگی به امور مردم مهمترین وظیفه مسوولین است

فرماندار بناب هم با تأکید بر اینکه رسیدگی به امور مردم مهم ترین وظیفه مسئولین است؛ افزود: رسیدگی به امور مردم باید همراه با حفظ جایگاه و حرمت ارباب رجوع باشد.

«رضا لعلی» با بیان اینکه امسال سال برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی است و برگزاری امن، سالم و با مشارکت بالا باید جزو اولویت اصلی مدیران شهرستان باشد؛ گفت: طبق ماده ۱۱ قانون انتخابات کلیه نهادها ملزم هستند امکانات خود را برای برگزاری انتخابات در اختیار هیأت اجرایی و نظارت قرار دهند.

وی همچنین با تأکید بر لزوم رعایت اصل بی طرفی توسط مدیران دستگاه ها خاطرنشان کرد: حضور مدیران در جلسات انتخاباتی و تبلیغاتی قابل قبول نیست و با این موضوع به شدت برخورد خواهد شد.

وی اظهار کرد: مدیران دستگاه های مختلف نیز باید برای بالا بردن مشارکت مردم در انتخابات عملکرد نظام را تبیین کنند.