به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از خبرگزاری "آناتولی" گونار استرومر در یک کنفرانس خبری مشترک با شارلوت فون اسن، رئیس سرویس امنیتی سوئد گفت: این وضعیت سوئد را بعنوان کشوری معرفی کرده است که اسلامهراسی در آن رواج دارد.
فون اسن نیز گفت که تهدید امنیتی در این کشور از ماه مارس افزایش یافته و همچنان این تهدید بالا خواهد بود.
توبیاس بیلستروم وزیر امور خارجه سوئد پس از جلسه کمیته پارلمانی درباره آسیب به وجهه جهانی این کشور به دلیل هتک حرمت قرآن گفت که مساله سوزاندن متون مقدس در سوئد باید جدی گرفته شود.
به گزارش ایرنا, روز گذشته, سرویس امنیت داخلی سوئد (ساپو) امروز اعلام کرد که وضعیت امنیتی این کشور پس از موارد اخیر هتک حرمت قرآن و اعتراضات جهان اسلام وخیمتر شده و این موارد بر وجهه سوئد تأثیر منفی گذاشته است.
از سوی دیگر، جوسپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز هتک حرمت کتب دینی در سوئد و دانمارک را محکوم کرد و گفت: اقدامهای افراد محرک تنها به سود کسانی است که میخواهند در میان ما و جوامع ما دودستگی ایجاد کنند.
وی مدعی شد: احترام به تکثر یکی از ارزشهای اصلی اتحادیه اروپاست که شامل احترام به سایر جوامع دینی میشود. هتک حرمت قرآن یا هر کتاب مقدس دیگری توهین آمیز و یک اقدام تحریک آمیز آشکار است. ابراز نژادپرستی، بیگانه هراسی و عدم تحمل مرتبط با آن جایی در اتحادیه اروپا ندارد.
پلیس سوئد چهارشنبه گذشته در اقدامی تحریک آمیز بار دیگر مجوز آتش زدن قرآن در مقابل سفارت عراق در استکهلم برای همان فردی که پیشتر مرتکب این عمل شنیع شده بود را صادر کرد.
«سلون مومیکا» روز پنجشنبه بار دیگر در حرکتی موهن و اسلام ستیزانه، اقدام به پاره کردن کتاب آسمانی و پرچم عراق در مقابل سفارت عراق در استکهلم کرد.
روز جمعه نیز اعضای گروه ملیگرای اسلامهراس و راست افراطی «دانسک پاتریوتر» (وطنپرست دانمارکی) در اقدامی شنیع یک نسخه از قرآن کریم را در مقابل سفارت عراق در کپنهاگ دانمارک سوزاندند.