به گزارش ایرنا از روابط عمومی نیروی دریایی سپاه، سردار علیرضا تنگسیری روز شنبه با حضور در آسایشگاه معلولان ذهنی «حبیب بن مظاهر» ضمن بازدید از بخشهای مختلف این مرکز خیریه، مددجویان آن را مورد تفقد و تکریم قرار داد و در جریان خدمات خیرخواهانه این مرکز قرار گرفت.
وی در جمع مددجویان مرکز نگهداری معلولان که مزین به نام حضرت «حبیب بن مظاهر» است، گفت: امیدواریم با تلاش مجاهدانه مسوولان، بسیج خیران مومن شریف و گروه های جهادی برای بهسازی و بهبودی وضعیت این مرکز قدم خیری برداریم.
فرمانده نیروی دریای سپاه ضمن قدردانی از تلاشها و مجاهدتهای مسوولان و کارکنان زحمتکش آسایشگاه، درخصوص پشتیبانی و همکاری نیروی دریایی سپاه در امور خدمات خداپسندانه این مرکز با اعزام گروه های جهادی و رفع مشکلات با استفاده از امکانات و منابع موجود اعلام آمادگی کرد.
سردار تنگسیری با اشاره به حدیث منسوب به امام حسین(ع) درباره پاداش و پی آمد خدمتگزاری که فرمودند: «من سعی فی حاجة اخیه المؤمن فکانما عبدالله تسعة الاف سنة صائما نهاره قائما لیله» کسی که برای برطرف کردن نیاز برادر مومنش تلاش کند، گویا خدا را ۹ هزار سال عبادت کرده است که روزهایش را روزه دار و شبهایش را بیدار بوده است.»، گفت: کار ارزشمند و بزرگی که خادمان این مرکز خداپسندانه انجام می دهند بسیار شایسته و مورد هنایت حق تعالی است و ما امیدواریم با کمک مسوولان، خیران و گروههای جهادی بتوانیم قدم خیری در راستای بهسازی و بهبودی وضعیت خدماتی این مجموعه ارزشمند و خداپسندانه برداریم.
تامین هزینههای مرکز نگهداری معلولان ذهنی بندرعباس از محل کمکهای خیران
مدیرعامل مرکز نگهداری معلولان ذهنی«حبیب بن مظاهر» بندرعباس نیز با قدردانی از همت عالی و جهادی فرمانده نیروی دریایی سپاه که همیشه مراکز خدماتی و خیریه را مورد تفقد قرار میدهد، بیان کرد: در حال حاضر خدمات این موسسه خیریه شامل «نگهداری و توانبخشی معلولان ذهنی»، «مرکز آموزشی توان بخشی» و «طرح مثبت زندگی» است.
نجمه شرفی با تأکید بر اینکه بیشتر هزینههای ۱۵۰ مددجو و ۵۵ مددکار این آسایشگاه از طریق کمکهای نیکوکاران و خیران تامین میشود، افزود: سال گذشته ماهانه افزون بر یک میلیارد تومان هزینه جاری آسایشگاه بوده است که شامل حقوق و بیمه کارکنان، هزینه خوراک، پوشاک و درمان مددجویان میشود.
وی خاطرنشان کرد: تعدادی از مددجویان آسایشگاه، هویت شان معلوم نیست (مجهلولالهویه هستند) و بیشتر آنان خانوادههای بسیار مستضعفی داشته که از پس تامین هزینههای مالی نگهداری آنها برنمیآیند و ما امروز با افتخار میزبان آنها هستیم.
مدیرعامل موسسه خیریه حبیب بن مظاهر بندرعباس بیان کرد: افزون بر ۱۰۰ نفر از مددجویان به طور کامل زمینگیر هستند و مددکاران آسایشگاه باید غذا در دهانشان بگذارند و نظافت شخصیشان را انجام دهند.
شرفی تصریح کرد: بخش قابل توجهی از معلولان این آسایشگاه، معلول ذهنی از کودکان خردسال تا افراد بالای ۶۰ سال هستند و بخش دیگر یا ازدواج نکردند یا فرزندی نداشتند که از آنها مراقبت و نگهداری کنند؛ بنابراین این افراد شدید به کمک مسوولان، خیران و گروههای جهادی نیازمند هستند.
مرکز نگهداری شبانهروزی معلولان ذهنی «حبیب بن مظاهر» بندرعباس بیش از ۳۰ سال است که حدود ۱۵۰ مددجو را در ۲ گروه خواهران و برادران از شیرخوار تا سالمند به صورت شبانهروزی نگهداری میکند.
مدیریت این موسسه هیات امنایی بوده و تحت نظارت سازمان بهزیستی و با تکیه بر کمک منابع یارانه دولتی و حمایتهای مردم ،خیران و مدیران دلسوز فعالیت میکند.
مددجویان این مرکز علاوه بر اسکان از خدمات توانبخشی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، مشاوره تغذیه، روانشناسی و ویزیت تخصصی مغز واعصاب، اعصاب روان، اطفال، داخلی، پوست، تامین داروی دائمی اعصاب و روان، درمان و بستری احتمالی و غیره بهره میبرند.