"حجت اله هراتی" روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: علاوه بر رسیدگی به تخلفات واحدهای صنفی عرضه گوشت و مرغ ، به منظور نظارت بر واحدهای تولیدی در قالب گشت مشترک با همراهی کارشناسان سازمان دامپزشکی و بازرسان جهاد کشاورزی و صمت از کشتارگاه ها و مراکز صنعتی، تولید محصولات غذایی، سوسیس و کالباس سطح استان بازرسی انجام شده است.
وی اضافه کرد: همچنین در راستای طرح های اجرا شده نظارتی این سازمان، به متصدیان کشتارگاه ها درباره درج قیمت مصوب و بارکد بر روی بسته بندی مرغ تذکرات لازم داده شد .
طرح بازدید از صنوف فروش مرغ و گوشت روزانه توسط تیم های تعزیرات حکومتی، اصناف، صمت، علوم پزشکی و جهادکشاورزی انجام می شود.