بجنورد- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ۱۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان در سه ماهه نخست امسال به دلیل رعایت نکردن شیوه‌نامه های بهداشتی پلمب شد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، دکتر محمدرضا اکبری روز یکشنبه اظهار کرد: ۱۴ هزار و ۴۴۸ مورد بازدید به منظور تامین سلامت شهروندان در سه ماهه نخست امسال از مراکز تهیه، توزیع و مواد غذایی، شیرینی فروشی‌ها، سامانه‌های آبرسانی و اماکن عمومی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان انجام شد.

وی افزود: در این مدت ۱۷۱ نمونه برداری از مواد غذایی انجام و ۱۰۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان نیز به مراجع قضایی معرفی شد.

اکبری تصریح کرد: ۴۶ هزار و ۸۴۳ مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و هزار و ۴۱۷ مورد نیز نمونه برداری از آب آشامیدنی در این بازه زمانی انجام گرفت.

وی با اشاره به معدوم سازی ۲ تُن و ۷۶۶ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در فرودین سالجاری، گفت: در طرح سلامت نوروزی چهار هزار و ۴۰۵ مورد بازدید از مراکز تهیه، توزیع و مواد غذایی، شیرینی فروشی‌ها، سامانه‌های آبرسانی و اماکن عمومی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان انجام شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: بیشترین بازرسی های انجام شده مربوط به مراکز تهیه مواد غذایی استان با ۲ هزار و ۷۶۹ مورد بازدید بهداشتی بود.

۳۶ هزار واحد صنفی در خراسان شمالی فعالیت می کنند.

خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت واقع در شمالشرق کشور است.