به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدتقی صفری روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار کرد: اگرچه وجود تجهیزات و آتش خوارهای اداره بندر و دریانوردی کمک شایانی در زمان حوادث میکند اما در بخشی از حریم خور امکان امدادرسانی وجود ندارد و نیاز به ایمن سازی و امکانات بیشتر دارد.
وی افزود: استقرار تجهیزات و امکانات بیشتر برای مهار حریق در خور گناوه ضروری است تا در صورتی که مشکلی پیش آمد با سرعت عمل از سرایت آتش جلوگیری شود.
فرماندار گناوه تصریح کرد: نصب و تعبیه شیرهای آبرسانی (هیدرانت) در حاشیه حوضچه و روبروی پارک خور یکی از نیازها در این راستا است که انتظار داریم در این خصوص طراحیهای لازم صورت گیرد.
صفری عنوان کرد: با نصب تاسیسات و شیرآلات آبرسانی که از آب دریا میتوان بهره گرفت، میتواند راهکاری برای مهار و پیشگیری در هنگام آتشسوزی در خور این بندر باشد.
وی ادامه داد: پاکسازی خور این بندر باتوجه به گردشگرپذیربودن آن ضرورت دارد که در این زمینه تدابیر لازم با مشارکت و همکاری تعاوانی لنجداران و شهرداری اندیشیده شود.
صفری یادآور شد: لایروبی خور فعلی این بندر نیز که در دست پیگیری توسط اداره بندر ودریانوردی است ضرورت دارد که امیدوارم هرچه زودتر انجام شود.
فرماندار گناوه گفت: شناورهای مغروق و فرسوده بلاصاحب در خور (آبراه دریایی) گناوه هرچه زودتر جمع آوری شوند تا در زمان بحران و حوادث مشکلی بوجود نیاید.
وی افزود: پهلوگیری شناورهای باری در کنار قایقهای صیادان مشکلاتی برای این قشر ایجاد کرده است که باید با ارایه راهکاری، حل و فصل شود.
وی بیان کرد: باتوجه به اجرایی شدن طرح توسعه بندرگناوه، چشم انداز بسیار خوبی برای آینده این شهرستان پیش بینی شده است.
فرماندار گناوه گفت: باتوجه به اینکه حمل مصالح توسط وسائط نقلیه سنگین برای تخلیه در محل پروژه از داخل شهر میگذرد و مشکلاتی ایجاد می کند، لازم است پیمانکار شرکت در قالب تعهدات مسئولیت های اجتماعی، احداث یک جاده دسترسی برون شهری و نصب پل موقت بر روی دره در دستور کار قرار دهد.
وی افزود: پیمانکار شرکت طرح توسعه بندرگناوه برای بکارگیری نیرو، هماهنگی با فرمانداری داشته باشد.
صفری تصریح کرد: لایروبی خور بندرریگ به کندی انجام میشود که باید سرعت به آن داده شود.
بندرگناوه از بنادر فعال در امر تجارت و دارای بیشترین شناور باری به میزان ۵۴۰ فروند فعال در استان بوشهر است.