به گزارش ایرنا، روابط عمومی شرکت آب منطقهای اصفهان، روز سهشنبه به نقل از سید مجتبی موسوی نایینی افزود: با انتشار گزارشی مبنی بر نشت روغن از یاتاقان مُولد واحد ۲ نیروگاه و خروج اضطراری آن، بلافاصله گروه تعمیراتی مناسب انتخاب و عملیات باز کردن قطعات(دمونتاژ) و بررسی مشکل پیش آمده آغاز شد.
وی خاطرنشان کرد: کل عملیات دمونتاژ، رفع عیب، نصب قطعات(مونتاژ) و آزمایش تجهیزات مربوطه حدود هشت ساعت طول کشید و واحد شماره ۲ نیروگاه طبق برنامه از قبل اعلام شده با توان ۱۵ مگاوات بدون تاخیر وارد مدار شد و از بروز مشکل در شبکه انتقال برق در زمان اوج مصرف جلوگیری کرد.
مدیر نیروگاه خاطرنشان کرد: نیروگاه سد زایندهرود یکی از مهمترین نیروگاههای برق آبی فلات مرکزی با سه واحد و مجموع توان نامی ۵۵.۵ مگاوات است که اهمیت ویژهای در پایداری شبکه برق منطقه مرکزی ایران دارد.
موسوی با بیان این که این نیروگاه بویژه در زمان اوج مصرف(پیک) در تابستان دارای اهمیت بالایی است، تصریح کرد: در چهار ماهه اول سال ۱۴۰۲ حدود ۸۳ هزار مگاوات ساعت نیروی برق از این نیروگاه تولید و به شبکه سراسری برق کشور تحویل داده شد.
به گزارش ایرنا، سد زایندهرود بعنوان یکی از اصلیترین سدهای مرکز کشور و تأمینکننده آب آشامیدنی، محیط زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران با ظرفیت افزون بر ۱.۲ میلیارد مترمکعب، در سال ۱۳۴۹ بهرهبرداری شد.
این سد قوسی شکل در۱۱۰ کیلومتری غرب استان اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.