به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد رضا البرزی روز سه شنبه در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان ساوجبلاغ افزود: بودجه شهرستان در سال گذشته با اعتبار اولیه ۹۱۰ میلیارد ریال مصوب شد ولی با بهرمندی از اعتبارات از محل منابع مختلف اعتباری بالغ بر ۱۲۵۰ میلیارد ریال مبادله شد که در نهایت ۹۷۰ میلیارد ریال آن تخصیص و جذب شد.
وی بیان کرد: میزان ۷۷ درصد از بودجه سال گذشته در قالب ۱۴۲ پروژه تخصیص پیدا کرد و حتی یک ریال هم برگشتی بودجه نداشتیم و اداره جهاد کشاورزی با ۲۸ پروژه، بیشترین پروژه ، اداره راهداری و حمل و نقل نیز با ۳۷۰ میلیارد ریال، بیشترین سهم را از اعتبارات سال گذشته را داشت.
البرزی در خصوص اعتبارات بودجهای امسال گفت: اعتبارات سالجاری نیز برای اجرای ۸۰ پروژه در بین ۲۸ دستگاه اجرایی شهرستان ساوجبلاغ توزیع میشود.
فرماندار شهرستان ساوجبلاغ اضافه کرد: با توجه به اینکه فقط ۲۰ درصد بودجه توسط استانداران و فرمانداران توزیع میشود، لازم است کسری بودجههای استانی توسط مدیران کل استان از وزارتخانههای مطبوع پیگیری وجذب شود و مدیران شهرستان نیز باپیگیری از ادارات کل متبوع خود، تلاش کنند تا بودجه بیشتری برای شهرستان جذب کنند.
وی، انتقال آب کشاورزی ، تعمیر و تجهیز خانههای بهداشت، تکمیل و تجهیز بیمارستان ،تکمیل مراکز آموزشی در محلات مسکن مهر ،روکش آسفالت راههای روستایی، احداث سالن ورزشی در روستاهای پرجمعیت ،ایجاد شبکه آبرسانی روستاها، حفاظت و بیومکانیک حوزه آبخیزداری را از برنامههای حائز اهمیت این شهرستان در سال جاری عنوان کرد.
البرزی گفت: امیدواریم با تلاش و هم افزایی تمامی دستگاهها بتوانیم اهداف منطقه ای خود را محقق کنیم تا مردم از خدمات و رهاورد آن برخوردار شوند.
وی افزود: همچنین مسوولان برای هدر رفت ۴۷ درصدی آب در شهر مهستان که به خاطر فرسودگی شبکه آبرسانی حادث شده و مطالبه شهرستانی است ، هرچه سریعتر فکری کرده و برای رفع آن برنامه ریزی کنند.
علی حدادی نماینده مردم طالقان ،نظرآباد،ساوجبلاغ و چهار باغ در مجلس شورای اسلامی نیز از جذب نشدن ۴۷۰۰ میلیارد ریال از بودجه استان البرز توسط دستگاههای مختلف ابراز گلایه مندی کرد و گفت: مدیران کل باید در این خصوص پاسخگو باشند و همچنین کمیتههای برنامهریزی بایستی پروژهها را اولویت بندی کرده و زودتر به سرانجام برسانند.