تبریز- ایرنا- مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌شرقی از فعالیت یک هزار و ۴۳۰ کانون فرهنگی هنری در مساجد شهری و روستایی استان آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش ایرنا، مرتضی شفیعی روز چهارشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان اهر گفت: با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از مخاطبان کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کودکان، نوجوانان و جوانان هستند، آماده هرگونه همکاری مشترک با ادارات مختلف هستیم، چون که معتقدیم هم افزایی و همکاری مشترک می تواند منجر به افزایش ضریب بهره‌ مندی مخاطبان از خدمات شود.
وی افزود: مردمی سازی فعالیت‌های فرهنگی یکی دیگر از مولفه های لازم برای تحقق نهضت بازگشت به مساجد است که در این خصوص کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در چهارچوب های قانونی و اختیارات خود از هرگونه فعالیتی که با رویکرد مردمی توأم با خلاقیت و نوآوری برگزار شود، حمایت می کند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌شرقی همچنین از وجود بیش از ۶۵۰ باب کتابخانه باز و کتابخانه مخزن دار و دارای قرائت خانه در مساجد آذربایجان شرقی خبر داد.
وی همچنین با اشاره به طرح پالایش کتاب در کتابخانه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی گفت: این طرح با هدف خارج کردن کتاب‌های فرسوده و بلا استفاده از کتابخانه‌های مساجد و جایگزین سازی کتاب‌های جدید و مورد نیاز مخاطبین اجرا می‌شود.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌شرقی همچنین از فعالیت ۴۳ کانون فرهنگی هنری در مساجد شهری و روستایی شهرستان اهر خبر داد.
شفیعی گفت: در راستای تحقق عدالت فرهنگی، در قالب طرح ۲۰۲۰، اجرای برنامه های فرهنگی از اولویت های مهم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان در محلات کم برخوردار می باشد که در شهرستان اهر نیز در هشت محله کم برخوردار اجرا می شود.

کانون های فرهنگی و هنری مساجد در ۴۳ مسجد شهرستان اهر فعال است
امام جمعه شهرستان اهر نیز در این جلسه گفت: اگر بخواهیم مساجدمان در تراز مسجد عصر پیامبر اسلام (ص) باشد، لازم است متولیان و ارکان مساجد از جمله امام جماعت، هیئت امناء، پایگاه های مقاومت بسیج و کانون های فرهنگی‌ هنری مساجد به وظایف خود عمل کنند.
حجت الاسلام و المسلمین جواد حاجی زاده اظهار کرد: با توجه به وجود مسجد بیشتر در سطح شهرستان اهر، فقط در ۴۳ مسجد کانون های فرهنگی هنری فعال است، اما انتظار داریم در سایر مساجد شهری و روستایی با همکاری متولیان امر و هیئت امنای مساجد این کانون ها راه اندازی شود.

برای آگاهی سازی جامعه از ظرفیت های کانون های فرهنگی و هنری مساجد استفاده شود

فرماندار شهرستان اهر نیز گفت: با توجه به تغییر سبک زندگی در بین مردم و چشم هم چشمی در جامعه، لازم است از ظرفیت های موجود و به خصوص از ظرفیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در جهت آگاه سازی جامعه و جوانان از خطرات تغییر سبک زندگی استفاده کنیم و آنان را به سمت و سوی زندگی اسلامی سوق دهیم.
ابوالفضل غنی زاده گفت: با توجه به اینکه بیشتر مراجعه کنندگان به کانون های فرهنگی هنری مساجد کودکان، نوجوانان و جوانان هستند، می توانند از امکانات و تجهیزات ادارات دیگر از جمله ورزش و جوانان، آموزش و پرورش و شهرداری استفاده کنند.