تهران - ایرنا - معاون امور مجلس رییس جمهور از برگزاری ۵۰۰ جلسه تخصصی با حضور وزرا و نمایندگان مجلس از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون خبر داد و گفت: در این مدت ۹۰ لایحه نیز از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، سیدمحمد حسینی روز شنبه در مراسم تجلیل از خبرنگاران به نقش مهم رسانه‌ها در آگاه سازی مردم اشاره کرد و ‌اظهار داشت: نقش رسانه و جهاد تبیین در مقابل جنگ شناختی دشمن اهمیت زیادی دارد زیرا رسانه ها می‌توانند شایعات و ابهامات را روشن کنند.

وی با اشاره به نقش مهم رسانه در شرایط کنونی و در شرایطی که درگیر جنگ نرم هستیم، اضافه کرد: رسانه ها در بالا بردن سطح سواد رسانه ای مردم و همچنین رو کردن دست دشمنان نقش بسیار مهمی دارند؛ در نظام اسلامی هرچه آگاهی مردم بیشتر شود و مردم بیدارتر شوند، به نفع کشور و نظام است و از این جهت نقش رسانه‌ها هم بسیار مهم است.

حسینی در ادامه با اشاره به عملکرد دولت سیزدهم گفت: ما در شرایط خوبی دولت را تحویل نگرفتیم، وضعیت به گونه‌ای بود که حتی مسوولان دولت قبل عدم ساخت مسکن برای مردم را افتخار می دانستند. اما در عین حال دولت توانست مسئولیت را به عهده بگیرد و عملکرد خوبی هم با وجود همه مشکلات بر جای گذاشته است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور به رویکرد دولت ‌و تعامل سازنده با مجلس هم گریزی زد و گفت: معاونت پارلمانی دستگاه های اجرایی با مجلس تعامل دارند و در این مدت تنها یک وزیر استیضاح شد و سه وزیر را هم دولت تغییر داد و امید است به زودی هم وزیر ورزش و جوانان جدید معرفی شود.

حسینی یادآور شد: حداقل در فعالیت دولت سیزدهم تاکنون درباره ۱۲ وزیر، جمع‌آوری امضا برای استیضاح در مجلس داشتیم که فقط دو مورد جدی بود که درباره وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کمیسیون مربوطه رفع شد و به صحن نرسید اما وزیر صمت استیضاح شد.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس تصریح کرد: ۸۲ درصد تذکرات به رئیس جمهور، به معاونت‌ها و زیرمجموعه‌های دولت مربوط می شد نه شخص رئیس جمهور. به عنوان نمونه، اخیرا طرح تشکیل وزارت خانواده مطرح شده است تا نظارت بیشتری داشته باشند. اما همین حالا هم بر مسائل زنان و خانواده نظارت کافی دارند.

حسینی همچنین از برگزاری ۵۰۰ جلسه تخصصی با حضور وزرا و نمایندگان دولت از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون خبر داد و به ارسال ۹۰ لایحه از سوی دولت سیزدهم به مجلس تاکنون اشاره کرد و گفت که دولت هرجا نیاز بوده لایحه داده است. همچنین تاکنون ۲۶ نشست با معاونان پارلمانی وزارتخانه ها برگزار شده که بی سابقه است.

وی همچنین به سفرش به ۱۱۴ استان و ۱۸۲ شهرستان اشاره کرد و افزود: در این سفرها مشکلات را شناسایی کرده و آن‌ها را برای بررسی دولت مطرح کردیم تا تصمیم گیری شود.

حسینی درباره تعامل دولت و مجلس، تصریح کرد: فقط هشت مورد کارت زرد مطرح شده که در مقایسه با دولت گذشته طی ۲ سال اول، آمار کمتری بوده است. رئیس جمهور با مجامع استانی همه استان‌ها دیدار داشته است. نمایندگان به وزرا دسترسی دارند.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور ۱۱ بار به مجلس رفته و چهار جلسه مشترک بین دولت و مجلس برگزار شده است، افزود: از ابتدای دولت، ۵۰۰ جلسه در کمیسیون‌های تخصصی بین وزرا و معاونان رئیس جمهور و نمایندگان برگزار شده است.

معاون رئیس جمهور در امور مجلس با اشاره به اینکه بیشترین جلسه درباره وزارت صمت، جهاد کشاورزی، نیرو، اقتصاد و کار برگزار شده است، خاطرنشان کرد: مجلس در دو سال اول دولت ۶۸ بیانیه صادر کرده که بیشتر این بیانیه‌ها در حمایت و قدردانی از اقدامات دولت بوده است.

حسینی با تأکید بر اینکه بنای ما همکاری با مجلس و خدمت به مردم به جای تنش است، افزود: در ۸۷ درصد موارد نظرات دولت در مجلس تامین شده و سعی ما بر تعامل مثبت با مجلس است. تلاش کرده‌ایم که شروع‌کننده بحث با مجلس نباشیم. اما در مواردی هم که لازم بوده، پاسخ نمایندگان را داده‌ایم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اهمیت لایحه مهارت‌ورزی سربازان، گفت: دوران سربازی فرصت مغتنمی برای مهارت آموزی سربازان متناسب با بازار کار است. در برخی شهرها، نیروی کار ماهر وجود ندارد. لایحه در ۶ ماده تقدیم مجلس شده و وزارت دفاع در تهیه لایحه نقش داشته است.  

وی ادامه داد: براساس این لایحه، سربازان پس از طی دوره مهارت ورزی، گواهینامه دریافت می‌کنند و یک صندوق برای حمایت از این سربازان برای ایجاد اشتغال آنها ایجاد شده است تا وقت آنها در دوره سربازی تلف نشود.

حسینی درباره برنامه دولت برای ساخت مسکن هم گفت: ساخت مسکن صرفا برنامه دولت نبوده است و قانون جهش تولید مسکن را داریم. ساخت مسکن به فراهم کردن زمینه‌هایی نیاز داشت. تهیه زمین برای ساخت مسکن کار مهم و دشواری است. با این حال دولت با تمام توان در این زمینه کار می کند. مرتب هم مراحل کار اعلام می شود.

معاون رئیس‌جمهور درباره لایحه عفاف و حجاب هم گفت: این لایحه ۱۵ ماده‌ داشت که در مجلس به ۷۰ ماده‌ رسیده و بحث‌های فرهنگی هم به آن افزوده‌ شده‌ است. احتمال دارد از فردا در صحن مجلس بررسی شود.