به گزارش ایرنا، " سید مهدی هاشمی " روز شنبه در نشست کنترل و پایش حوزه بهداشت و درمان در قالب سند برنامههای تحولی یزد نوین که در سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار شد افزود: علاوه بر این، طرحهای دیگری از جمله افتتاح دانشکده فناوریهای نوین، پیشرفت ۵۰ درصدی احداث مرکز ناباروری در کنار بیمارستان علوم پزشکی شهید صدوقی، طرح پزشک خانواده مهریز و اقدامات دیگر از مهمترین پروژههای بهداشت و درمان در استان به شمار میآید.
وی با قدردانی از همراهی آحاد مردم و مسئولان اجرایی و با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه بهداشت و درمان، هماهنگی میان نهادهای تدوین کننده برنامههای تحولی یزد نوین و دانشگاه علوم پزشکی را امری لازم و ضروری دانست.
همچنین معاون آمار و برنامهریزی سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد با اشاره به اهمیت برنامههای تحولی یزد نوین گفت: اگر مسئولان و مدیران درگیر امور روزمره شوند تحولی در استان رخ نخواهد داد و سند یزد نوین این زمینه را فراهم کرده که تحولات مثبتی در استان رخ دهد.
جعغر رحمانی افزود: در حوزه بهداشت و درمان نتایج خوبی رخ داده است که حاصل سند یزد نوین است و باید در این خصوص که موضوع مهمی است با همکاری مردم و مسئولان بیش از گذشته شاهد تلاشهای گسترده در سطح استان باشیم.
همچنین حسن بلندیان مدیرعامل اندیشکده صفا و سرپرست تیم رصد و پایش برنامههای تحولی یزد نوین با اشاره به در نظر گرفتن مزیتهای استان خواستار انجام تحقیقاتی برای بررسی تولید داروهای مزیت دار با توجه به وضعیت استان شد.
در ابتدای این نشست اکرم فداکار مسئول مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت با بیان این که یزد نوین همان برنامههایی تحولی استان است بر لزوم تمرکز بر پروژههای عملیاتی یزد نوین تاکید کرد و گفت: منظور از پروژههای تحولی آن دست از پروژههایی است که ما را از وضعیت موجود حرکت میدهد و علاوه بر آن قابل دسترس نیز هستند که ذیل سند آمایش استان تدوین و تعریف شدهاند.
وی بر اولویت برنامههای تحولی یزد نوین تاکید و خاطرنشان کرد: ممکن است در برخی پروژههای عملیاتی اصلاحاتی نیاز باشد اما این اصلاحات نباید منجر به تقلیل اهداف شوند.
سند تحولی یزد نوین سندی با افق ۱۴۰۴ است که برنامههای تحولی ۱۵ حوزه مختلف را تدوین، رصد و پایش میکند.
از ابتدای امسال تاکنون شانزده اهدای عضو در در استان به ثبت رسیده است.