ساری - ایرنا - استاندار مازندران مجموع اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور به این استان را بیش از ۱۷۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت که از این میزان تاکنون، ۴۹ هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی‌پور روز شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در ساری افزود: در سفر رئیس جمهور به مازندران ۱۷۶ طرح به تصویب رسید که از این تعداد، ۱۵۳ طرح دارای اعتبارات مشخص است.

وی بیان کرد: برابر زمانبندی تعیین شده، طرح های مصوب سفر رئیس جمهور به مازندران باید تا پایان سال ۱۴۰۳ تکمیل و بهره برداری شود که از مجموع طرح های مصوب سفر، ۱۵۱ مصوبه مربوط به طرح های نیمه تمام است و بیانگر تمرکز دولت مردمی سیزدهم برای تکمیل و بهره برداری طرح های عمرانی نیمه کاره است.

استفاده از همه امکانات برای تکمیل طرح ها

استاندار مازندران بر لزوم استفاده از تمامی امکانات و ظرفیت های استان برای تکمیل طرح های عمرانی مصوب سفر رئیس جمهور تاکید کرد و گفت: مسئولان دستگاه های اجرایی باید نسبت به جذب اعتبارات مصوب سفر اهتمام بیشتری داسته باشند.

وی اضافه کرد: مقرر شد ۵۰ درصد از اعتبارات سفر رئیس جمهور از محل بودجه عمومی و بقیه از محل منابع داخلی تامین شود و اعتبارات تخصیص یافته برای تکمیل طرح ها نیز از محل بودجه عمومی بوده است.

وضعیت مطلوب مازندران در جذب اعتبارات مصوب سفر

مقام عالی دولت در مازندران با بیان اینکه این استان در مقایسه با سایر استان‌های کشور در تخصیص و جذب اعتبارات سفر رئیس جمهور شرایط مطلوبی دارد گفت: مسئولان دستگاه‌های اجرایی باید با بهره گیری از امکانات و ظرفیت های موجود و تلاش شبانه‌روزی، زمینه جذب کامل اعتبارات مصوب سفر را فراهم کنند.

تشکیل کارگروه ویژه برای پیگیری طرح‌های مصوب سفر

حسینی‌پور از تشکیل کارگروه ویژه به منظور پیگیری طرح‌های مصوب سفر رئیس جمهور به این استان خبر داد و گفت: این کارگروه با محوریت معاون امور عمرانی استاندار و دبیری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان با هدف تسریع در اجرای مصوبات سفر تشکیل و راه اندازی شده است.

وی بیان کرد: این کارگروه باید نسبت به تهیه گزارش لازم در ارتباط با نحوه اجرای طرح های مصوب و همچنین تخصیص اعتبارات مصوب سفر رئیس جمهور حداکثر تا هفته دولت امسال اقدام کند.

ظرفیت بالای مازندران در تولید محصولات کشاورزی و دام و طیور

استاندار مازندران با بیان اینکه این استان در تولید محصولات کشاورزی و دام و طیور از ظرفیت بالایی برخوردار است و قدرت افزایش ظرفبت تولید تا ۳۰ درصد را دارد، گفت: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در تولید محصولات مختلف کشاورزی صادرات محور باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه این استان در تولید ۱۴ نوع محصول مقام نخست کشور را دارد، گفت: نقش مازندران در ایجاد امنیت غذایی کشور بر کسی پوشیده نیست و در همین راستا، افزایش زیرساخت های بخش کشاورزی از ضرورت های غیرقابل انکار است.

حسینی‌پور با اشاره به گردشگر پذیر بودن و ورود میلیون‌ها مسافر و گردشگر از اقصی نقاط کشور به مازندران، بر لزوم افزایش زیرساخت‌های مورد نیاز در بخش صنعت گردشگری تاکید کرد و گفت: در صورت تحقق این هدف علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار و توسعه، شاهد بهبود وضعیت اقتصادی مردم این استان خواهیم بود.

ایجاد تغییرات اساسی در ابنیه‌های دولتی

استاندار مازندران با بیان اینکه ساختمان‌های اداری بویژه در شهرستان ها به هیچ عنوان در شان و جایگاه مردم نیست، بر لزوم ایجاد تغییرات اساسی در ابنیه‌های دولتی تاکید کرد و گفت: ساختمان‌های اداری استان با تشکیلات فرسوده نیازمند ایجاد تغییرات اساسی است تا در شان و جایگاه مردم همچنین کارکنان آن مجموعه باشد.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد تغییرات و به‌روز رسانی تجهیزات دستگاه‌های اداری استان گفت که در این ارتباط باید کارگروه ویژه ای تشکیل و حداکثر در مدت سه ماه نسبت به تهیه گزارش در ارتباط با وضعیت ساختمان های اداری و تجهیزات آنها اقدام کند.