«نوربخش عسکری» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در راستای اجرای این طرح، آمارگیران به بیش از یکهزار و ۲۰۰ کارگاه صنعتی ۱۰ نفر نیرو و بیشتر از آن در شهر و روستاها مراجعه و اطلاعات تفضیلی مورد نظر را در قالب پرسشنامههای تهیه شده، جمعآوری میکنند.
وی بیان کرد: همچنین عملیات میدانی طرح آمارگیری از کارگاههای صنعتی یک تا ٩ نفر کارکن، از اول شهریورماه امسال در استان مرکزی به طور همزمان با سراسر کشور آغاز میشود و در این طرح اطلاعات مربوط به ۲۱۴ کارگاه جمعآوری میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی ادامه داد: جمعآوری اطلاعات مربوط به کارگاههای صنعتی، بسیار متفاوت از طرحهای خانوار است و باید دقت و زمان طولانی صرف پٌرکردن پرسشنامهها شود، اما ارزش این اطلاعات بسیار زیاد و در برنامهریزیهای کلان کشور واستان اهمیت بسزایی دارد.
عسکری، ضمن تاکید بر اهمیت آمارگیری از کارگاههای صنعتی، عنوان کرد: بخش صنعت در برنامههای توسعهای کشور، به عنوان تامین کننده بسیاری از نیازها، جایگاه ویژهای را به خود اختصاص داده است و به منظور شناخت ساختار صنعتی کشور و اتخاذ سیاستهای توسعه صنعتی مناسب، طرح آمارگیری از کارگاههای صنعتی بیش از ۱۰ نفر کارکن کشور از سال ١٣٥١ در دستور کار است و همه ساله به بصورت منظم اجرا و نتایج آن در اختیار برنامهریزان قرار میگیرد.
وی اظهار کرد: طرح آمارگیری از کارگاههای صنعتی یک تا ٩ نفر کارکن نیز به صورت دورههای ۱۰ ساله در کشور اجرا میشود که آخرین طرح در سال۱۳۹۲ اجرا شد و امسال نیز از ابتدای شهریورماه در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور اجرا میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی افزود: اجرای طرح آمارگیری از معادن در حال بهرهبرداری این استان نیز همزمان با سراسر کشور از اول تیرماه سال جاری آغاز و در حال انجام است و تا اول مهرماه امسال ادامه دارد.
عسکری عنوان کرد: پس از جمعآوری اطلاعات مورد نظر در طرحهای آماری مختلف، اطلاعات در اسرع وقت بررسی و نتایج آن در اختیار مدیران، سیاستگذاران، برنامهریزان، پژوهشگران و سرمایهگذاران قرار میگیرد.
وی، از مدیران و صاحبان کارگاهها و معادن استان مرکزی درخواست کرد تا با آمارگیران طرح کارگاههای صنعتی و معادن همکاری کنند.
استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعت ایران دارای حدود سه هزار واحد صنعتی بزرگ، متوسط و کوچک است.