به گزارش ایرنا "علی فرهادی" روز یکشنبه در نشست با نخبگان، دانشگاهیان و اساتید دانشگاه لرستان با بیان اینکه حکمرانی ما در نظام تعلیم و تربیت ایراد دارد اظهار داشت: حکمرانی در نظام بهداشت و درمان و مدیریت منابع آب کشور نیز ضعف هایی دارد.
وی افزود: یکی از دلایل این مشکلات تمرکز زیاد در پایتخت است که مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی نباید متکی به توان پژوهشی و فکر۴۰۰ نفر در تهران باشد بنابراین نباید از ظرفیت نخبگان در استان ها محروم شویم.
وی با بیان اینکه باید در استان ها با اقلیم و زیست بوم های فرهنگی مختلف، تصمیم سازی های مجزا انجام شود اظهار داشت: به همین منظور دست نیاز به سمت حکمرانان و متفکران محلی با تمرکز در دانشگاهها دراز و دفتر اندیشکده حکمرانی استانی، بدون توسعه ساختاری ایجاد شده است.
فرهادی با بیان اینکه فرق اندیشکده حکمرانی با دیگر اندیشکدهها اتصال به نظام قانونگذاری است عنوان کرد: در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، خروجی اندیشکدههای حکمرانی استانها را در صحن، کمیسیون و فراکسیونها مطرح خواهند کرد و این اندیشکده به قانون گذاری کشور متصل است.
وی ادامه داد: اندیشکده حکمرانی یک اندیشکده نمایشی و فانتزی نیست بلکه فضای حاکم بر این مجموعه کاملا علمی، با حضور نخبگان و به دور از فضای سیاسی است و امید می رود نمایندگان استان ها برای تصمیم گیری هر موضوعی از این ظرفیت استفاده و تمام مسائل را از این مجرا پیگیری و بررسی کنند.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد اندیشکده باید منجر به بهبود نظام حکمرانی کشور شود تصریح کرد: زیرساختهای لازم برای ایجاد فضای علمی در این اندیشکده ها کاملا فراهم شده است و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی امکان ارایه فرصت مطالعاتی به اساتید و نخبگان را دارد.