تهران - ایرنا - رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با تاکید بر لزوم ورود وکلای مرکز به مباحث و موضوعات روز جامعه به هتک حرمت قرآن کریم در برخی کشورهای اروپایی اشاره کرد و در عین حال از پیگیری های مرکز وکلا  برای رسیدگی به این مهم در مجامع بین المللی خبر داد.

به گزارش خبرنگار قضائی ایرنا، حسن عبدلیان‌پور در نشست خبری که با حضور خانواده شهید اهل قلم «امیر حلم‌زاده» برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدا به ویژه شهدای اهل قلم و روز خبرنگار، افزود: مراسمی در این مرکز برگزار نمی شود که خانواده شهدا در آن حضور نداشته باشند. این افتخار ماست که میزبان خانواده شهدا هستیم.

وی ادامه داد: در بحث قرآن سوزی یک کار ویژه در سطح بین المللی انجام داده‌ایم و در سوئد و دانمارک اقداماتی انجام داده‌ایم؛ از وکلای کشور سوئد مطالباتی داشتیم که به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد؛ هرچند وظیفه قانونی ما نبود اما وظیفه شرعی داشتیم زیرا در قبال کتاب آسمانی مسئول هستیم‌ و نسبت به عواقب این اقدام هشدار داده بودیم.

عبدلیان پور با اشاره به اجرای طرح «هر مسجد یک حقوقدان» و ضرورت ارتقای آگاهی‌های حقوقی مردم، اظهارداشت: بالا بردن سطح سواد حقوقی عامه مردم از جمله وظایف قانونی و شرعی است‌ و وکلا با حضور در مساجد از نزدیک با مردم گفت‌و گو می‌کنند؛ در نتیجه این تعامل بسیاری از آنها برای دریافت مشاوره حقوقی به اداره معاضدت معرفی می‌شوند.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه گفت: در همین راستا و با هدف افزایش دانش حقوقی مردم، نرم‌افزار حقوق عامه از طریق گوشی‌های تلفن همراه در اختیار عموم مردم قرار گرفته است و افراد می‌توانند از این برنامه به صورت رایگان استفاده کنند. به عنوان نمونه، اگر تصادفی رخ دهد مردم می‌توانند با طرح سوال در این نرم‌افزار از ابعاد حقوقی موضوع مطلع شوند.

وی درباره اینکه وکلا هر یک در زمینه‌های مختلف دارای مهارت و تخصص خاص هستند به ضرورت وکالت تخصصی تاکید کرد و اظهارداشت: در ۲ ماه آینده وکلای مرکز، پروانه وکالت تخصصی دریافت می‌کنند همچنین به زودی بانک جامع وکلا تهیه و در اختیار خبرنگاران قرار خواهد گرفت.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه درباره ارائه خدمات مشاوره خانواده گفت: بسیاری از مشاوران خانواده روانشناسان زبده هستند و با ارائه خدمات روانشناسی اصلاح ذات البین انجام می‌دهند و بسیاری از پرونده‌ها به صلح و سازش ختم می‌شود.

عبدلیان ‌پور درباره برگزاری آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه در شهریور امسال گفت: تقریبا ۱۱۰ هزار متقاضی برای شرکت در این آزمون ثبت‌نام کرده‌اند. از زمان اجرای قانون تسهیل صدور مجوز برای برخی کسب و کارها، تعداد پذیرفته شدگان نهایی آزمون وکالت را نمی‌توان اعلام کرد و مشخص نیست چند نفر در این آزمون پذیرفته می‌شوند.