به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا باقری روز یکشنبه به مناسبت هفته صنایع کوچک و در نشست با خبرنگاران شهرستان دامغان در شهرک صنعتی این شهر، بیان کرد: ورود سرمایهگذاران سبب رشد اقتصادی استان سمنان میشوند و نگاه شرکت شهرکهای صنعتی استان نیز نگاه توسعهای است تا با توسعه شهرکهای صنعتی و ایجاد زیرساختهای لازم زمینه ورود سرمایهگذاران فراهم شود.
وی ادامه داد: در طرحهای توسعه، نهادهای مختلف همراهی لازم را داشتند و در این زمینه در شهرستان دامغان راه دسترسی ایجاد، زیباسازی فضای سبز و بهسازی ورودی شهرک صنعتی دامغان نیز انجام شد.
باقری بیان کرد: با توجه به برگزاری مزایده فاضلاب شهرک صنعتی دامغان، به دنبال توافق با آب و فاضلاب شهرستان هستیم تا بتوان پساب تصفیهشده را به شهرک صنعتی دامغان واگذار کرد.
وی تصریح کرد: شهرستان دامغان دارای معادن غنی و از لحاظ استخراج مواد معدنی جایگاه بسیار خوبی دارد، اما در زمینه صنایع تبدیلی نیازمند سرمایهگذاری و تقویت است که امیدواریم در آینده نزدیک با توجه به ورود سرمایهگذاران، شاهد رشد در این حوزه باشیم.
جذب پنج سرمایه گذار خارجی در دامغان
مدیر شهرک و نواحی صنعتی منطقه دامغان هم در این نشست گفت: تعداد پنج سرمایهگذار خارجی از کشور چین به منظور سرمایهگذاری در شهرستان دامغان جذب شدند که از این تعداد سه سرمایه گذار در ناحیه صنعتی صیدآباد و ۲ سرمایهگذاری در شهرک صنعتی دامغان انجام شده است.
جلال سلیمانی بیان کرد: با انعقاد این سرمایهگذاریهای خارجی بیش از یکهزار شغل در زمینه صنایع تبدیلی معدنی منگنز، مس و آلیاژ ایجاد میشود.
وی خاطرنشان کرد: از سال ۶۴ تا ۹۸، تعداد ۱۹۲ قرارداد در ۱۰۴ هکتار منعقد شد و از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ با رشد قابل توجه، تعداد ۷۱ قرارداد در ۶۳ هکتار اجرا شده است.
سلیمانی به افتتاح طرحهای شهرک و نواحی صنعتی دامغان اشاره کرد و گفت: ۲۴٠ میلیارد ریال طرح در قالب پنج طرح، دهه فجر سال گذشته افتتاح شد، همچنین هفت طرح به ارزش ۶۵ میلیارد ریال در هفته دولت امسال افتتاح میشود و ۲ طرح به ارزش ۲۵۵ میلیارد ریال کلنگ زنی میشود.
مدیر شهرک و نواحی صنعتی منطقه دامغان اظهار داشت: ۱۰ طرح با ارزش ریالی ۴۶۰ میلیارد ریال در شهرکها و نواحی صنعتی شهرستان دامغان در دست اجرا است.
به گزارش ایرنا، شهرک صنعتی دامغان دارای ۵۶۳ هکتار مساحت است که ۲۱۸ هکتار آن زمین صنعتی و ۳۹۵ هکتار آن دارای سند تفکیکی است. این شهرک صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق، تلفن و تصفیه خانه برخوردار است و ۲۲۸ قرارداد حق انتفاع و بهره برداری با سرمایه گذاران به مساحت ۱۲۸ هکتار در آن منعقد شده است.
ناحیه صنعتی دیباج دارای ۳۰ هکتار مساحت است که ۱۴ هکتار آن زمین صنعتی و ۳۰ هکتار آن دارای سند تفکیکی است. این ناحیه صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق و تلفن برخوردار است.
ناحیه صنعتی صیدآباد دارای ۵۴ هکتار مساحت است که ۴۱ هکتار آن زمین صنعتی و ۲۰ هکتار آن دارای سند تفکیکی است. این ناحیه صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق و تلفن برخوردار است.
به گزارش ایرنا، شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان دارای ۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ منطقه ویژه اقتصادی تصویب شده است و این شرکت ١۵ طرح توسعه یا ایجاد شهرکهای صنعتی در نقاط مختلف استان دارد.