تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در این شرایط حساس مخالف استیضاح وزیر کشور است، گفت: با توجه به حمایت قاطبه نمایندگان از عملکرد قوی وزیر کشور، موضوع استیضاح به نتیجه نمی‌رسد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، جلال رشیدی کوچی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا، درباره اصرار برخی از نمایندگان برای استیضاح وزیر کشور گفت: بعد از اینکه بخش نامه‌ای درباره نوع رفتار نمایندگان در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی معاون سیاسی وزیر کشور صادر شد، موضع گیری‌هایی در این باره صورت گرفت و برخی این اقدام را خارج از ساز و کار تعریف شده در آستانه انتخابات دانستند.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها افزود: این اقدام سبب شد تعامل دولت و مجلس دچار خدشه شود و در ادامه برخی از نمایندگان عزل معاون سیاسی وزیر یا حتی موضوع استیضاح وزیر کشور را در دستور کار قرار دهند. البته بنده استیضاح را امضاء نکردم و در این شرایط که در آستانه برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم، مخالف استیضاح هستم.

نماینده مردم مرودشت در مجلس درباره اینکه چرا به رغم تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر عدم دخالت نمایندگان در عزل و نصب‌ها، برخی از نمایندگان به عزل معاون سیاسی وزیر کشور اصرار دارند، تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری بر تعامل بین قوا تاکید داشتند، نباید در این شرایط نمایندگان حساسیت بیشتری در این موضوع نشان دادند. چرا که شخص وزیر اشکالات بخشنامه را پذیرفت و نسبت به اصلاح آن اقدام کرد و از طرفی دخالت در عزل و نصب‌ها خلاف منویات رهبری است.

وی با تاکید بر اینکه مخالف رویکرد برخی از نمایندگان برای استیضاح وزیر کشور است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه قاطبه مجلس موافق عملکرد قوی وزیر کشور است، بعید می‌دانم موضوع استیضاح به نتیجه برسد.

به گزارش ایرنا،ماجرای تقاضای استیضاح وزیر کشور به نامه معاون سیاسی و رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور برمی گردد که از استانداران و فرمانداران درخواست شده بود با توجه به قرار گرفتن در سال پایانی مجلس که انتخابات نیز در اسفند امسال برگزار می شود، به جهت ایجاد عدالت تبلیغاتی میان داوطلبان ورود به مجلس، دستگاه های اجرایی استان ها در برنامه های دولتی و افتتاح پروژه های عمرانی از نمایندگان مردم آن شهر یا استان در مجلس دعوت نکنند.

با این حال به گفته محمد باقر قالیباف رئیس مجلس، بندهای ۲، ۴، ۶ و ۷ این بخشنامه که مربوط به موارد مذکور بود، که با دستور وزیر کشور از بخشنامه انتخاباتی حذف شد؛ اما برخی نمایندگان مجلس علی رغم برطرف شدن علت اعتراض آنها، همچنان بر استیضاح وزیر کشور اصرار دارند.