به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، حمید رضا خان محمدی امروز در نشست خبری با خبرنگاران با موضوع طرح شهید سید روح الله عجمیان(نهضت بهسازی و شاداب سازی مدارس کمتر برخوردار) اظهار کرد: براساس ارزیابیهای صورت گرفته برای استفاده از صندوق ذخیره ارزی در برنامه هفتم اعتباری برای نوسازی و بازسازی کلاسهای نیازمند مستحکمسازی در نظر گرفته شده است که اگر در برنامه هفتم به این اعتبار توجه نشود، با یک ابر چالش مواجه میشویم و ۳ میلیون دانش آموز در فضای نامستحکم قرار دارند.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: مدارس با توجه به سرانه دچار آسیبهایی شده اند که باید از ظرفیت قرارگاه جهادی به منظور رفع چالش در مناطق کمبرخوردار بهرهمند شد. بنابراین از ظرفیت آموزش و پرورش و دانش آموزان در این راستا به منظور شناسایی و حل مشکل استفاده خواهیم کرد.
وی ادامه داد: برای این طرح حدود ۱۰۰ هزار کلاس درس هدف گذاری شد که تا کنون کار بازسازی ۲۴ هزار کلاس درس پایان یافته و پیش بینی میشود که ۴۵ هزار کلاس درس دیگر تا پایان تابستان و مابقی در روزهای پنجشنبه و جمعه و تعطیلات مدارس پایان یابد.
خان محمدی یادآور شد: اگر بخواهیم این ۱۰۰ هزار کلاس درس را با اعتبار و روند اداری به غیر از جهادی پیش ببریم، هزینه یکسال سازمان نوسازی را نیاز دارد. این طرح شهید عجمیان باعث بهسازی و شاداب سازی مدرسه و تقویت مدرسه به عنوان کانون تربیتی محله میشود.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۳۰ درصد مدارس نیازمند تخریب و بازسازی هستند، گفت: در تهران ۸ هزار و ۸۰۰ کلاس درس نیازمند تخریب و بازسازی هستند اما برنامه برای مدارس از جنس اعتبارات خاص است که اگر این اعتبار در برنامه هفتم تصویب شود، کار با سرعت انجام میشود.
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۹
تهران - ایرنا - رییس سازمان نوسازی مدارس با بیان اینکه ۱۹ درصد مدارس نیازمند تخریب و بازسازی هستند، گفت: ۸۱ درصد یعنی حدود ۱۰۴ هزار کلاس درس در کشور مقاوم هستند.