سعید بخشنده روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: ۲ هزار و ۶۰۰ مورد بازدید در سالجاری از مراکز تهیه، توزیع و مواد غذایی، شیرینی فروشیها، سامانههای آبرسانی و اماکن عمومی زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی اسفراین انجام شد.
وی افزود: در این بازدیدها ۲۵ مورد پرونده تخلفات نیز به مراجع قضایی شهرستان معرفی شد.
مدیرگروه بهداشت محیط دانشکده علومپزشکی اسفراین ادامه داد: جدای از این اقدامات هزار و ۴۶۶ مورد کلرسنجی از آب شرب و ۸۲ مورد آزمایشهای میکروبی نیز انجام شده است.
بخشنده با اشاره به بازدید مستمر کارشناسان سلامت از مراکز تهیه، توزیع و مواد غذایی و اماکن عمومی، گفت: گروههای بازرسی دانشگاه علوم پزشکی، اصناف، تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت وظیفه نظارت بر اماکن عرضه و توزیع مواد غذایی و اقامتی را بر عهده دارند.
وی تاکید کرد: شهروندان در زمان خرید مواد غذایی به مشخصات کامل بهداشتی مندرج بر روی بسته بندی همچون تاریخ تولید و انقضا توجه کنند و موارد احتمالی تخلف را به شماره تلفن ۱۹۰ سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت اطلاع دهند.
چهار هزارو ۵۸۸ واحد صنفی در اسفراین خراسان شمالی فعالیت می کنند.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بجنورد قرار دارد.