به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن اسلامی ورکی روز چهارشنبه در نشست خبری در ساری، میزان مالیات وصولی مازندران در سال گذشته را ۶۴ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و با بیان اینکه از این مجموع مالیات وصولی، ۱۲ درصد مربوط به مالیات مشاغل است، اظهار داشت: میزان مالیات وصولی این استان در سال گذشته در مقایسه با سال ماقبل آن نیز از رشد ۳۵ درصدی برخورد بوده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین پارسال حدود ۹هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در مازندران وصول شد که این عوارض بهصورت مستقیم به شهرداری، بخشداری و دهیاریهای استان پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه در قانون بودجه سالجاری، ۸۵ درصد از درآمدهای کشور از محل مالیات پیشبینی شده است، گفت: امسال ۱۰۳هزار میلیارد ریال درآمد عمومی در مازندران پیش بینی شده است که حدود ۹۶ درصد از این درآمدها به میزان ۹۸ هزار میلیارد ریال میلیارد تومان مربوط به درآمدهای مالیاتی است.
مدیرکل امور مالیاتی مازندران تصریح کرد: مازندران به لحاظ دراختیار داشتن بیشترین شمار اصناف و اشخاص حقیقی در حوزه مودیان مالیاتی در ردیف پنج استان برتر کشور است که ۱۲ درصد از مجموع مالیاتهای وصولی استان را شامل میشود.
شناسایی ۱۰۰ هراز مودی مالیاتی جدید در مازندران
اسلامی با عنوان اینکه در سال جدید ۳۰۲ هزار اظهارنامه اشخاص حقیقی دریافت کردیم که این میزان با رشد ۱۸درصدی نسبت به سال گذشته مواجه بود، گفت: در سال گذشته نیز ۲۵۷ هزار اظهارنامه دریافت شد که نسبت به سال ماقبل آن که با تغییر روش دریافت مالیات از سنتی به هوشمند، حدود ۱۰۰ هزار مودی جدید در سطح استان شناسایی شد.
راهاندازی مرکز مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی در مازندران
وی از راهاندازی مرکز مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی در مازندران خبرداد و بر لزوم ترویج فرهنگ مالیاتی در جامعه تاکید کرد و گفت: یکی از عوامل اصلی ایجاد تورم، کسری بودجه است و تحقق نیافتن درآمدهای دولت نیز در این زمینه نقش دارد.
لزوم نهادینه شدن فرهنگ مالیاتی در کشور
این مقام مسئول با عنوان اینکه در بحث فرهنگی مشکل داریم و مردم از هزینهکرد مالیات ها اطلاعی ندارند، گفت: مردم نگاه مثبت به پرداخت مالیات ندارند که این رویکرد نیازمند اصلاح و فرهنگ سازی مناسب و اصولی است.
اسلامی درآمدهای مالیاتی را پاکترین نوع درآمدها در همه کشورهای دنیا توصیف کرد و در عین حال گفت که شفاف سازی در چگونگی تخصیص و هزینه این نوع درآمدها که مردم باید آن را در طرح های توسعه ای و خدماتی حس و لمس کنند، نیز بسیار مهم و ضروری است.