علی اکبر قارزی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، توسعه زنجیره صنعت مرغ در غرب خراسان رضوی را عامل افزایش تولید گوشت مرغ دانست و افزود: برای تولید این میزان گوشت مرغ ۸۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری شهرستان جوین انجام شده است.
وی تصریح کرد: مدت هر دوره جوجهریزی ۶۰ تا ۷۰ روز است که مجوز جوجهریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین ۲ دوره جوجهریزی، صادر میشود.
از مجموع ۱۶ واحد مرغداری گوشتی شهرستان جوین هم اینک ۱۲ واحد فعالیت دارند.
وسعت زمینهای باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، پیاز، انگور و پسته است.
این شهرستان ۱۲ هزار بهره بردار در بخش های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.
شهر نقاب، مرکز شهرستان جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.