کرمانشاه- ایرنا- ۲۰ مرداد سومین سالگرد درگذشت ماموستا مُلا «محمد محمدی» امام جمعه فقید اهل سنت کرمانشاه است. آن مرحوم یکی از شخصیت های تقریبی و از منادیان وحدت و تقریب مذاهب اسلامی بود.

به گزارش ایرنا؛ ماموستا محمدی اهل شهرستان روانسر استان کرمانشاه بود و از سال ۱۳۷۸ به عنوان امام جمعه اهل سنت شهر کرمانشاه منصوب شد. وی از موسسین شورای افتاء اهل سنت کرمانشاه است و در سال ۱۳۷۱ با پایان یافتن جنگ تحمیلی در حکمی از سوی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان کرمانشاه به امامت جمعه اهل سنت در سرپل ذهاب منصوب شد و تا مهر ۷۷ در این شهر به انجام مسوولیت دینی و فرهنگی خویش اشتغال داشت.

مرحوم ماموستا محمدی هر هفته در مسجد امام شافعی (رض) شهر کرمانشاه نماز جمعه مسلمانان اهل سنت را اقامه می‌کرد و در طول بیش از ۲۰ سال امامت جمعه شهر کرمانشاه با تمام ناملایمات، پرچمدار تقریب، اخوت و محبت بین برادران اهل سنت و تشیع استان بود. آن مرحوم همیشه محور وحدت بود و خنثی کننده بسیاری از توطئه ها دشمنان و تفرقه انگیزان جامعه بود که در این عرصه جز نیکی، چیزی به ذهن نمی رسد.

امام جمعه فقید اهل سنت کرمانشاه یکی از مدافعین واقعی و به حق نظام و انقلاب اسلامی بود که در بسیاری از بحران‌ها و برهه های این انقلاب در سنگر نماز جمعه مشغول وعظ، خطابه و دفاع از ارزش‌های انقلاب بود.

دین مبین اسلام برپایه حسن خلق بنیان گذاری گردیده و پیامبر عظیم الشان اسلام نهایت رسالت خود را مکارم اخلاق بیان می دارند.

این خصیصه توصیه شده بزرگان دین ، گاه در درازنای تاریخ دستخوش پستی و بلندی شده و به فراخور برهه های زمانی تحت تاثیر قرار گرفته، اما خود را به نسل های بعدی دین باوران رسانده و با جذبه نورفشان خود، در گرد آمدن مومنان بر گرد خورشید دین رحمانی تاثیر شگرفی داشته است.

آنان که مرحوم "حاج ماموستا ملا محمد محمدی" را می شناسند نیک می دانند که این مرد وارسته از ویژگی حسن خلق بهره فراوان برده بود که بخش اعظم آن از عشق به رسول خدا و تلالو عرفانی باید دید که از دل این مرد خدا می توانستی دریافت.

طبیعی است کسی که در صدر مجلسی بنشیند ، بر منیر سخنوری بایستد و یا در مقام قضاوت و مصالحه و نقش آفرینی در میان قوم و جامعه برآید ، هم نوازش انتقاد را بر روی جان خود لمس می کند و هم شیرینی رضایت مردمی را ، و ماموستا محمدی که در مرکزیت و محوریت ویژه ای قرار داشت ، گاه فراتر از نقد، از سخنان و قضاوت هایی که تنه به تنه بی انصافی می زد و از عدم اشراف و یک سو بینی برمیخاست، در رنج و تعب قرار می گرفت، اما آرام و مطمئن بحران ها را از سر می گذراند.

چه بسیار دیده شده است که حتی در مواجهه حضوری با ایشان که از دایره مروت و انصاف خارج شده بودند، نه تنها گله ای نمی نمودند، که مهرورزی را نسبت به آنان وسعت بیشتری می بخشیدند تا جایی که شخصی که از در بدگویی وارد شده بود از کرده خود پشیمان شده و سلاح خود را در مقابل این حجم از مهرپیشگی به زمین می انداخت.

واقعیت آن است که جهان حاضر ما به جهانی کم تحمل و خشن تبدیل شده است و آنچه گوهر گمگشته دوران است، همانا مدارا و مهرورزی و خوش خلقی است که اکسیر عصر حاضر و کلید طلایی گشودن دروزاه های تحمل و دیگرپذیری و نیز چشم انداز پر گل و ریحان اسلامی است که سرشار از زیبایی ، لطافت و دوستی است.

در سومین سالگرد عروج "حاج ماموستا ملا محمد محمدی" ضمن یادکردن از این صفت برجسته که در ایشان موج می زد ، به روح این عالم وحدت محور و مردمی درود می فرستیم ‌و از خداوند بزرگ برای جامعه مان وحدت و همگرایی بیشتر و مستمر ،در کنار تحمل و نقدپذیری آرزو مینماییم.

به گزارش ایرنا، ماموستا مُلا محمد محمدی امام جمعه اهل سنت کرمانشاه بیستم مرداد ۱۳۹۹ در ۷۹ سالگی براثر عارضه کبد در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه درگذشت.

ماموستا محمدی اهل شهرستان روانسر استان کرمانشاه است و از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۹۹ امام جمعه اهل سنت شهر کرمانشاه را بر عهده داشت.

ماموستا محمدی از موسسین شورای افتاء اهل سنت کرمانشاه است و در سال ۱۳۷۱ با پایان یافتن جنگ تحمیلی در حکمی از سوی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان کرمانشاه به امامت جمعه اهل سنت در سرپل ذهاب منصوب شد و تا مهر ۷۷ در این شهر به انجام مسوولیت دینی و فرهنگی خویش اشتغال داشت.

ماموستا محمدی همچنین از سال ۱۳۷۸ نیز تاکنون به عنوان امام جمعه اهل سنت کرمانشاه فعالیت داشت.

مرحوم ماموستا محمدی هر هفته در مسجد امام شافعی (رض) شهر کرمانشاه نماز جمعه مسلمانان اهل سنت را اقامه می‌کرد.

کلانشهر کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جای داده است.