به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از ستاد نانو، در نشست توانمندسازی نشریات حوزه فناوری نانو در محل ستاد نانو، از ۵ نشریه نانویی دارای ضریب تاثیر براساس گزارش استنادی ۲۰۲۲ (JCR ۲۰۲۲) تقدیر به عمل آمد.
رئیس گروه توسعه سرمایههای انسانی ستاد فناوری نانو، در این نشست ضمن تشریح سیاستها، برنامهها و حمایتهای ستادنانو از نشریات فناوری نانو، به تدوین و اجرایی شدن آئیننامه حمایت از نشریات نانویی در سال ۱۳۹۱ اشاره کرد و افزود: در آن سال باوجود انتشار نزدیک به ۳۷۰۰ مقاله نانو و کسب رتبه هشتم در جهان، ایران نشریهای مختص حوزه نانو در نمایههای بینالمللی معتبر مثل اسکوپوس و WOS نداشت.
سید مهدی رضایت افزود: اما با تمرکز بر این موضوع، برنامهریزی و حمایتهای صورت گرفته، در حال حاضر نشریه (JNSC) Journal of Nanostructure in Chemistry با ضریب تاثیر ۱۰٫۱ برای سومین سال متوالی بالاترین ضریب تاثیر را در بین نشریات ایرانی دارد.
وی ادامه داد: همچنین ۴ نشریه ایرانی نیز برای اولین بار موفق به کسب ضریب تاثیر در گزارش استنادی ۲۰۲۲ (JCR ۲۰۲۲) شدند.
در این نشست با اهدای لوح تقدیر و جایزه ۱۵ میلیون تومانی از زحمات و تلاشهای ۵ نشریه علمی که برای اولین بار در گزارش JCR ۲۰۲۲ موفق به کسب ضریب تاثیر شدند، تقدیر به عمل آمد. این نشریات به این شرح است:
International Nano Letters: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، ۳٫۷= IF
Nanomedicine Journal: دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۱٫۵= IF
International Journal of Nano Dimension: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن ۱٫۵=IF
International Nano Letters: دانشگاه کاشان، ۱٫۴= IF
همچنین از نشریه Journal of Nanostructure in Chemistry با توجه به کسب بالاترین ضریب تاثیر در بین نشریات ایرانی با ۱۰٫۱ =IF با اهدای لوح تقدیر بهعمل آمد.