به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، طلال ابراهیم عبدالرحمن مسئول امور اسرای کرانه باختری با حضور در برنامه «ساعت به وقت قدس»، با ابراز خرسندی از داشتن فرصتی برای پرداخت به مشکلات اسیران فلسطینی در زندانهای رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: شکی نیست که زندانها سخت هستند. به قول شاعر، صبر را فقط کسی میشناسد که آن را کشیده باشد و عشق و بی تابی را کسی میداند که رنج آن را تحمل کرده باشد. هیچ کس نمیتواند داخل زندان را توصیف کند مگر آن کسانی که تلخی زندان را چشیدهاند و بر سختیها و رنجهایی که داخل آنها هستند، صبر کردهاند.
وی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی با بازداشت مجاهدین و تمامی کسانی که حامی مقاومت و جهاد هستند سعی دارد آنها را از صحنه به دور نگه داشته و به حاشیه ببرد و برخی اوقات به انواع بازداشتها متوسل میشود. مثلا این رژیم اقدام به بازداشتی میکند که «بازداشت اداری» نام دارد.
عبدالرحمن یادآور شد: این نوع بازداشت در اصل یک قانون بریتانیایی بود که وقتی از فلسطین خارج شدند آن را به ارث گذاشتند و رژیم صهیونیستی از این نوع بازداشت استفاده کرد تا فلسطینیها را داخل زندان با ظلم و ستم مقید کرده و از صحنه به دور نگه دارد. فرد محکوم شده هیچ اتهامی ندارد و بازداشت میشود بر مبانای اینکه شک و تردیدهایی نسبت به وی و فعالیتهای آتی او وجود دارد!
برادرانی داریم که با حکم ۶ ماه حبس، ۱۸ سال زندانی بودهاند!
مسئول امور اسرای کرانه باختری ادامه داد: حکمی علیه این افراد با عنوان «حکم بازداشت اداری» به مدت ۶ ماه صادر میشود، سپس این حکم ۶ ماه دیگر تمدید میشود، همچنین ۶ ماه دیگر تا ۳ سال! پس از ۳ سال فرد بازداشت شده برای چند روز یا ساعت از زندان خارج میشود و برخی اوقات مجددا جلوی درب زندان بازداشت میشود و در پرونده وی چنین درج میشود که وی آزاد شد ولی بار دیگر بازداشت میشود تا مداوم ۶ ماه به ۶ ماه بازداشت وی تمدید شود! ما برادرانی داریم که در این نوع بازداشت بیش از ۱۸ سال زندانی بودهاند.
وی با بیان اینکه در زندانهای رژیم صهیونیستی بیش از هزار فرد بازداشت شده اداری وجود دارد که تمامی آنها از رهبران و نخبگان هستند، گفت: از جمله دانشجویان، اساتید دانشگاه، اندیشمندان و مردمی که در فعالیتهای خیرخواهانه و کارهای امدادی شرکت داشته اند همگی آنها بازداشت میشوند تا مسیر مقاومت را سد کنند. این نوع بازداشت یکی از انواع بازداشتهایی است که رژیم صهیونیستی انجام میدهد.
به جای در زدن، در خانه را منفجر میکنند!
عبدالرحمن اذعان کرد: نوع دوم بازداشتها، بسیار خشن هستند و با رنج و مصیبت همراهند زیرا رژیم صهیونیستی وقتی اقدام به بازداشت یک برادر و مجاهد در منزلش میکند در ابتدا اقدام به عمل تروریستی میکند. وقتی که درب منزل را با مواد منفجره، منفجر میکند با اینکه به راحتی میتواند در بزند اما هدفش این است که تمامی اهالی منزل را به وحشت بیندازد و به نوعی ترور کند، حتی همسایگان، تا آنها را عبرتی برای دیگران قرار دهد.
وی اضافه کرد: سپس سربازان رژیم وارد خانه میشوند، آن را میگردند، اموالی اگر باشد را به سرقت میبرند مانند طلا و جواهرات و وسایل برقی و آنها را مصادره میکنند، حتی خودروها را مصادره کرده و خانه را با وسایلش ویران میکنند و فرد را بازداشت کرده و میروند و این، شروع رنج و مصیبت خانواده اسیر قبل از دردها و رنجهای خود است زیرا که خانواده، تکیه گاه و سرپرست و پشتیبان کودکان را از دست میدهد، کودکانی که صبح از خواب بیدار میشوند و میبینند که پدرشان در خانه نیست. زن خانه نمیداند که باید چه بکند، پدر و مادر برای فرزندشان میگریند، اینجاست که درد و رنجهای خانواده شروع میشود.
رژیم صهیونیستی چطور افراد بی گناه را وادار به اعتراف دروغین می کند؟
مسئول امور اسرای کرانه باختری تصریح کرد: به رنجهای اسیر بپردازیم که بازداشت شده و در طول مسیر توسط سربازان مورد ضرب و شتم قرار داده میشود تا زمانی که وی را به مرکز بازپرسی میبرند و در اینجا بازپرسی برنامهریزی شده شروع میشود. روشهای بسیار خشنی وجود دارد. روشهایی که با شأن و شخصیت انسانی در تضاد هستند، همچنین روشهای روانی نیز وجود دارد، رژیم صهیونیستی و بازپرسها از هر روشی استفاده میکنند تا از این برادر مجاهد اعتراف بگیرند و اگر سرنخهایی وجود داشته باشد که این فرد با عملیاتی یا با هر عملیات مربوط به مقاومت ارتباط دارد حکمی از دادگاه عالی میگیرند تا او را به گونهای شکنجه دهند که حتی اگر فوت کرد هیچ گونه مسئولیتی متوجه آنها نباشد و گاهی اوقات به روشهای پست و موذیانهای متوسل میشوند که با اخلاقیات، شرافت و کرامت انسانی منافات دارند.یعنی هنگامی که همسرت یا خواهرت یا دخترت را به اتاق بازپرسی میآورند در حالی سراسیمه و گریان هستند و به اسیرشان میگویند ... «هر چه میخواهند به آنها بگو، ما نمیتوانیم این عذاب را تحمل کنیم» تصور کن که دخترت، خواهرت و یا همسرت در این موقعیت مقابل تو ایستاده باشند. آنها این چنین اعتراف میگیرند یا برخی اوقات نمیتوانند اعتراف بگیرند.
عبدالرحمن یادآور شد: برخی از افراد بازداشتی، بازپرسها را تهدید میکنند که اگر دختر، خواهر و همسرم را آزاد نکنید، چیزی خواهید دید که تاکنون ندیدهاید که در نهایت رژیم صهیونیستی مجبور میشود این خواهر را چه همسر فرد باشد یا دختر یا مادر وی آزاد کند. رژیم صهیونیستی با هر روشی سعی میکند که اعتراف بگیرد. تعداد روشهای بازپرسی فراوان و نیازمند نگارش کتابها و ساعتها بحث و گفتگوست. این روشها از فردی به فرد دیگر و از اتهامی به اتهام دیگر متفاوت است. اتهاماتی که از یک اتهام کوچک شروع شده و به ترتیب بزرگ ... بزرگ و بزرگتر میشوند.
وی ادامه داد: فرد پس از بازپرسی به زندان منتقل میشود یعنی مرحله تازهای شروع میکند. یعنی از تحقیق و بازپرسی خارج شده و وارد مرحله جدیدی میشود. او چگونه خود را با این واقعیت موجود وفق میدهد هنگامی که او را در داخل یک سلول قرار میدهند. بسیاری از برادران مجاهد و دارای اتهامات بزرگ را ... به مدت یکسال، دو سال و سه سال در داخل یک سلول انفرادی قرار میدهند بدون اینکه شخصی در کنار وی باشد، تنهای تنها در داخل سلول، در مکانی وحشتناک، در مکانی مملوء از حشرات، سوسک، موش و مشابه آنها. این کارها باعث عذاب و زجر کشیدن و ترس انسان میشود.
مسئول امور اسرای کرانه باختری در پایان گفت: خداوند متعال میفرماید: درباره هیچ مؤمنی مراعات خویشاوندی و پیمانی را نمیکنند. ان شاء الله .. ما بسیار خرسندیم و از شما بابت تلاشهای خالصانهتان کمال تشکر و قدردانی را داریم و ان شاء الله باهم در مسجد الاقصی نماز خواهیم خواند.
«ساعت به وقت فلسطین» شب گذشته روی آنتن رفت و امروز جمعه ۲۰ مرداد ساعت ۱۳ از شبکه یک سیما بازپخش میشود.