تهران- ایرنا- معاون پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر عزم دولت برای توسعه سواحل مکران گفت: نقش ایستگاه چابهار پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی در مطالعات سواحل این منطقه کلیدی است.

به گزارش روز شنبه گروه علم و آموزش ایرنا از پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم ضمن بازدید از ساختمان اصلی و آزمایشگاه ‌های ‏ایستگاه چابهار، این پژوهشگاه از نزدیک در جریان توانمندی ها، قابلیت ها و فعالیت های تحقیقاتی، آزمایشگاهی و ‏میدانی این ایستگاه قرار گرفت. ‏

وی ظرفیت ایستگاه چابهار پژوهشگاه را بالا و مهم توصیف کرد و ‏گفت: وزارت علوم از تمام توان خود برای رسیدگی به وضعیت این ایستگاه استفاده می کند.

معاون پژوهشی وزارت علوم با یادآوری عزم دولت ‏برای توسعه و پیشرفت سواحل مکران، نقش ایستگاه چابهار را در مطالعات سواحل کلیدی دانست.

به گزارش ایرنا، مرکز ملی اقیانوس شناسی با توجه با توافق صورت گرفته بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) اواخر سال ۱۳۷۰ تاسیس شد. شورای گسترش آموزش عالی کشور با ارتقای آن به موسسه ملی اقیانوس شناسی در سال ۱۳۸۸ موافقت قطعی کرد. این موسسه در بیست و دومین سال تاسیس یعنی اردیبهشت ۱۳۹۲ با موافقت شورای گسترش آموزش عالی به موسسه ملی اقیانوس شناسی به پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی ارتقا یافت.

چشم انداز فعالیت های پژوهشگاه که سازگار با اهداف برنامه های ایران ۱۴۰۴ تدوین شده است، ارتقای آن به پژوهشگاه برتر ملی در قلمرو مطالعات علوم پایه، علوم انسانی، مهندسی و فناوری اقیانوسی و جوی در کشور، تبدیل آن به نهادی پیشرو در حوزه مطالعات اقیانوس شناسی و علوم جوی در منطقه و مرجعی معتبر و پاسخگو در عرصه جهانی است.

اکنون چهار مرکز پژوهشی زیرمجموعه پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی کشور با عنوان های مرکز اقیانوس شناسی دریای عمان و اقیانوس هند (چابهار)، مرکز اقیانوس شناسی دریای خزر(نوشهر)، مرکز اقیانوس شناسی خلیج فارس (بوشهر) و مرکز اقیانوس شناسی مرکز خلیج فارس (بندر عباس) فعالیت می‌کنند.