خیرالنساء امیری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با هدف توانمندسازی و جلب مشارکت حداکثری مردم در حفظ محیط زیست در پی تفاهمنامه منعقد شده بین اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و اداره محیط زیست چابهار نخستین خانه محیط زیست، در حوزه گردشگری سواحل مَکُران در محل ساختمان اداری میراث فرهنگی راه اندازی شد.
وی افزود: با توجه به اینکه توسعه گردشگری همواره یکی از مسائل اثرگذار برای محیط زیست بوده است و گردشگری و محیط زیست رابطهای متقابل و وابستگی بسیاری به یکدیگر دارند و طبیعت گردی بخش مهمی از صنعت گردشگری را شامل میشود و انگیزه سفری بسیاری از گردشگران بازدید از این مناظر طبیعی است بنابراین نوع برخورد افراد و به خصوص گردشگران با محیط زیست بسیار اهمیت دارد.
این مسوول تصریح کرد: تحقق توسعه گردشگری نیازمند آگاهی بخشی، اطلاع رسانی دقیق و آموزش به گردشگران و سایر دوستداران و علاقمندان به سیر، سیاحت و طبیعت گردی است.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چابهار ادامه داد: در این راستا میراث فرهنگی تلاش دارد در بوم گردیهای روستاها و مناطق نمونه گردشگری خانههای محیط زیست را راهاندازی کند چرا که معتقدیم خانههای محیط زیست بهترین راهکار برای مردمی سازی حفظ محیط زیست هستند.
او تاکید کرد: خانه های محیط زیست کمک میکنند آحاد مختلف مردم در این خانهها حضور یابند و برنامههای آموزشی را به صورت عمومی و تخصصی فرا گیرند.
امیری اظهار کرد: برنامهریزی جهت اجرای برنامههای آموزشی زیست محیطی در خانه محیط زیست، اطلاع رسانی و نشر مطالب به مخاطبان در امور زیست محیطی، فرهنگ سازی و افزایش سطح آگاهی جوامع محلی با هدف پایداری محیط زیست برای نسلهای آینده از اهداف راه اندازی این خانهها است.