به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «ارسلان رحیمی» امروز (شنبه) و در جریان نشست خبری اظهار کرد: انتقال مواد پالایشی در سطح کشور با استفاده از ۱۴ هزار کیلومتر خطوط لوله صورت میگیرد.
وی گفت: بیش از ۱۳۱ میلیارد لیتر انتقال نفت خام و فرآورده از این خطوط انجام شده است.
این مقام مسوول با بیان اینکه هزینه انتقال جادهای مواد پالایشی حدود ۱۰ برابر انتقال با نفتکش است، تأکید کرد: باید از این خطوط نگهداری کنیم. یکی از اقدامات در زمینه نگهداری از این خطوط استفاده از سامانه پیگرانی هوشمند است که قصد داریم این کار را با همکاری شرکتهای دانشبنیان انجام دهیم.
رحیمی در خصوص قاچاق سوخت گفت: بخشی از قاچاق سوخت به انشعابات غیرمجاز برمیگردد که با استفاده از دانش فیبر نوری با این مسئله مقابله خواهیم کرد.
وی از انعقاد ۲ تفاهمنامه «انشعابیاب» و «نشتیاب» خبر داد و گفت: در شرایط موجود ۹۰ درصد انشعابات قبل از برداشت شناسایی میشود.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تأکید کرد که این شرکت هیچگونه وابستگی به خارج از کشور ندارد و گفت: توان ساخت بیش از ۹۰ درصد تجهیزات در داخل کشور وجود دارد و درخصوص ۱۰ درصد باقیمانده نیز یا با وجود توانمند بودن، تولید از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست یا در حال انعقاد قرارداد برای تأمین تجهیزات هستیم.
به گزارش ایرنا، در این نشست همچنین جلیل سالاری، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران و مدیران عامل شرکتهای تابعه، حضور داشتند.