هانیه عاشوری روز سهشنبه در گفتوگو با ایرنا درباره مصدومیت خود، اظهار داشت: رباط صلیبی پای من در مسابقات قهرمانی کشوری مازندران به میزبانی ساری در سال گذشته پاره شد و از آن زمان فیزیوتراپی کردم و تمریناتم با کش و وزنههای سبک بود.
وی افزود: از اکنون برای مسابقات قهرمانی کشوری سال بعد تمرین میکنم تا بتوانم در رقابتهای برون مرزی شرکت کنم. از سال ۲۰۲۲ به دلیل مصدومیت در هیچ مسابقات بینالمللی حضور نیافتم و قبل از آن هم در مسابقات قهرمانی آسیا در قرقیزستان در دسته به اضافه ۷۵ کیلوگرم به طلا و نقره رسیدم.
دارنده طلای کشتی آلیش بانوان جهان عنوان کرد: روزانه ۲ ساعت تمرین میکنم و مربی بدنساز داریم؛ اما من خودم مربیگری را به مدت یکماه است که در اسلام آباد غرب در استان کرمانشاه آغاز کردم و ۱۵ شاگرد دارم. دخترانی که نزد من میآیند انگیزه زیادی دارند. حتی سن برخی به کشتی نمیخورد و در ردههای سنی هفت و هشت ساله هستند. آنها به سالن میآیند و میگویند حداقل تمرین نمیکنیم اجازه بدهید تا تمرینات شما را ببینیم.
عاشوری خاطرنشان کرد: الان یک مربی ۲۴ ساله هستم و شاگردانم هم سن زیادی ندارند و از ساعت ۹ تا ۱۱ صبح با آنها کار میکنم. در این زمینه با فدراسیون کشتی صحبت نکردم و تنها با رئیس هیئت استان و شهرستان حرف زدم و آنها هم کمکی نکردند.
وی ادامه داد: یکی از قهرمانان و پیشکسوتان کشتی کرمانشاه سالن «اسفندیار غلامی» را برایم تهیه و خودش تشکهای کشتی تهیه و در و دیوار این سالن را تعمیر و سالن را اجاره کرد تا در این مکان کلاسهایم را برگزار کنم.
دارنده طلای کشتی آلیش زنان جهان عنوان کرد: نمیخواهم تمام ذهنم را روی مربیگری بگذارم. هر چند در کنار کشتی عاشق وزنهبرداری هم هستم ولی فعلا که مصدومم. به من گفتند فعلا جراحی نکنم و طب سنتی را انجام میدهم، اگر نتیجه رضایتبخش بود که به روی تشک برمیگردم و اگر نبود باید جراحی کنم. دکتر گفت اگر بخواهم کشتی را حرفهای ادامه دهم باید جراحی کنم. فدراسیون کشتی عنوان کرد که فدراسیون پزشکی ورزشی همه شرایط و هزینهها را مهیا میکند.
وی گفت: الان شرایط تیم ملی کشتی آلیش بانوان بهتر شده است. طبق شنیدهها همه کشتیگیران از شرایط تعریف میکنند و میگویند که دبیر به همه میرسد. کشتی کلاسیک هم که کلا تعطیل شد.