به گزارش ایرنا، « غلامرضاشهبازی» دوشنبه شب در جلسه ستاد اربعین که در سرسرای فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: هرساله میلون ها نفر از مردم ولایتمدار ایران اسلامی به عشق سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در راهپیمایی عظیم اربعین شرکت میکنند که در این راستا ستاد اربعین شهرستان صحنه نیز باید به نوبه خود با بسیج امکانات و کمک های مردمی خدمات مطلوبی را به زائرین ارائه نماید.
وی با تاکید بر اینکه زیرساختهای اولیه برای زائرین اربعین حسینی در موکب های شهرستان هرچه سریعتر فراهم شود، عنوان کرد: سعی خواهیم کرد تا جایی که می توانیم امکانات لازم را فراهم کنیم و با تمام توان در خدمت موکب ها خواهیم بود و امیدواریم اربعین امسال را با کمک همدیگر و با همدلی و هم افزایی جلو ببریم.
شهبازی همچنین دستورات لازم را جهت پشتیبانی و حمایت بیدریغ تمامی دستگاهها از مواکب و نمایندگان شهرستان در مسیر پیادهروی اربعین، صادر نموده و خواستار هماهنگی و همافزایی دستگاههای تبلیغی و متولیان امر گردیدند.
وی در خاتمه با تاکید بر محیط آرایی و فضا سازی شهرستان که باید به حال و هوای اربعینی بگیرد افزود: دستگاه ها و نهاد ها در فضای سازی ظاهری و معنوی ادارات نهایت اهتمام را داشته باشند و تمامی ادارات در راستای ارائه هر چه بهتر خدمات به مواکب امام حسین (ع) اهتمام جدی تری داشته باشند.
شهرستان صحنه در ۵۵ کیلومتری شرق کرمانشاه و بر سر شاهراه عتبات و عالیات قرار دارد.
به گزارش ایرنا، مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی - منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل میشود.
مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.
در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.
خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمیترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.
مرز رسمی خسروی - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل میشود.
زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند، همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع) به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.